מייר מוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייר מוח
    גלי
    29/07/2009

שלום אני בחורה בת 43 עים חולשת פלג גוף שמאל רגל ויד ליפני אירוע זה הייתי בריאה לחלוטין זה היה כאב ראש חד בקודקוד הראש מעיין דקירה בצד ימין לאחר מיספר שניות לא ראיתי כלום וכבדות ברגל שמאל קושי בהליכה והירדמות יד ורגל מאז עברו כבר שנתיים ואני עדיין עים חולשת פלג גוף, שמאל וקושי בהליכה מלווה בחולשות אני בבירור במכון לטרשת נפוצה עדיין ללא הבחנה חד משמעית לגבי מצבי עשיתי מייר מוח ליפני שבוע הייתי רוצה הסבר בבקשה מה אומר המייר? מודגימת אי סימטריה קלה של חדרים לטרלים ללא הרחבה מיוחדת T2 ו FLAIR מודגמים שינויים סביב הקרניים הקדדמיות של החדרים הלטרלים וכן מספר מוקדים תת קורטיקלים בשתי האונות הפראטליות מוקדים אלה ללא שיניו וללא האדרה פתלוגית אין עדות למוקדים חדשים אותות זרימה תקין בכלי הדם הגדולים לסיכום : שינויים בחומר הלבן יציבים אבקש את עזרתך בבקשה בפיענוח המייר תודה גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייר מוח

הוספת תגובה

• MRI

ד''ר איתן אוריאל
    03/08/2009

כמובן שיש צורך לבדוק אותך ולהתבונן ישירות בדיסק ההדמיה. לאור התשובה בכתב נראה כי כעת אין פעילות של המחלה הבסיסית, דהיינו אין נגעים חדשים ואין האדרה, כלומר קליטה של חומר ניגוד בנגעים, המהווה מדד לפעילות המחלה. כדי לנסות ולהתקדם באבחנה אני ממליץ לפנות למרפאה הנוירואימונולוגית במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו