קפיצות שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצות שרירים
    אבנר
    30/07/2009

שלום רב,
    אני בן 33, בתקופה האחרונה החלו לקפוץ לי השרירים בכל מיני מקומות בגוף וזה הולך ומתגבר אני מגיע למצב שאני שוכב וממש רואה איך קופצים לי השרירים באזורים שונים בגוף כולל אזור האף. בעבר שזה היה רק בעין וקצת ברגליים פניתי לנרולוג שביצע לי בדיקה נירולוגית ואמר שזה כנראה מלחץ כי הבדיקה הנרולוגית מבינתו היתה תקינה. השבוע הלכתי לרופאה הכללית שעשתה לי סדרת בדיקות ואני מצרף בזאת את התוצאות. האם אתה ממליץ לי על בדיקות נוספות? והאם יש לי סיבה לדאגה? האם זה קשור לשעות שינה ומנוחה?

שלום רב,
    השבוע ביצעתי בדיקות דם עקב כך שהחלו לי כבר תקופה ארוכה קפיצות בשרירים באזורים שונים. בין הייתר בקשתי גם בדיקה לבלוטת התריס עקב הזעה מוגברת. להלן התוצאות
    הייתי שמח לקבל את תגובתך בעניין ה-TSH ובעניין PHOSPHORUS שנמוך והאם בעקבות כך יש לי את הקפיצות בשרירים

תודה

= 136.5 mmol/L 133-145 (..*......)
    Potassium 4.2 mmol/L 3.7-5.5 (..*......)
    Calcium 9.0 mg/dL 8.6-10.2 (.*.......)
    Phosphorus 2.7 mg/dL 2.7-4.5 (*........)
    Iron 112.1 ug/dL 59-158 (....*....)
    Folic Acid 3.3 ng/mL
    Deficient:<3.0 ng/mL
    Vitamin B12 567.0 pg/mL 130-750 (.....*...)
    Endocri 5.87 mIU/L 0.35-4.94 (.........)*
    Free T4 12.83 pmol/L 9-19 (..*......)
    -------

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצות שרירים

הוספת תגובה

• קפיצות

ד''ר איתן אוריאל
    03/08/2009

הפרעות אלקטרוליטריות ובבלוטת המגן עשויות להסביר את התלונות ולכן יש לאזנם. יש צורך גם בהתרשמות ישירה מהקפיצות שהינך מתאר שכן לא ברור לי האם מדובר בתנועה הגורמת לתזוזה של מפרק או "קפיצות" מתחת לעור. חשוב גם בדיקה נוירולוגית ובמידת הצורך להשלים בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו