רעידות קלות בידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעידות קלות בידיים
    שיר
    02/08/2009

יש לי דלקת פרקים ויש לי רעידות קלות בידיים ששאלתי את הראומוטולוג הוא אומר שאין קשר ללכת לניורולוג השאלה שלי מה זה יכול להיות אני בת 36 מאז לפני שנה שגילו לי דלקת אני כבר לא אותה אחת אני כל הזמן חושבת על זה האם זה יכול להיות בגלל מצבי הנפשי או שזה קשור לכדורים שאני לוקחת שהם פלקווניל 2 ביום ומטטרוקסאט 4 כדורים בשבוע ולפני שבוע הורדתי את הפרדניזון לגמרי ויש לציין שהרעידות התחילו רק בחודש האחרון מה אתה מציע לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעידות קלות בידיים

הוספת תגובה

• רעידות

ד''ר איתן אוריאל
    03/08/2009

יש צורך להתבונן ברעד ולאפיינו. חשוב להבין האם הוא מקסימלי במנוחה או בפעילות,מה תדירותו,פיזורו ושאר מאפייניו.כמו כן חשוב לדעת האם שתיית אלכוהול גורמת להטבה ברעד ולבצע בדיקה נוירולוגית. מומלץ לבצע גם בדיקת תפקודי בלוטת התריס שכן תריסיות יתר מהווה סיבה שכיחה לרעד ושכיחות הפרעות בלוטת התריס הינה גבוהה בקרב חולים ראומטולוגיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הרעד בידיים

שיר
    03/08/2009

האם הרעד בידיים יכול להיות גם מלחץ נפשי כי אני מרגישה גם מין זרמים כאלה ותפיקות לב חזקות וגם מין חולשות כי אני אדם היפוכונדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הרעד בידיים

שיר
    03/08/2009

האם הרעד בידיים יכול להיות גם מלחץ נפשי כי אני מרגישה גם מין זרמים כאלה ותפיקות לב חזקות וגם מין חולשות כי אני אדם היפוכונדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו