מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעידות קלות בידייםשיר02/08/2009
יש לי דלקת פרקים ויש לי רעידות קלות בידיים ששאלתי את הראומוטולוג הוא אומר שאין קשר ללכת לניורולוג השאלה שלי מה זה יכול להיות אני בת 36 מאז לפני שנה שגילו לי דלקת אני כבר לא אותה אחת אני כל הזמן חושבת על זה האם זה יכול להיות בגלל מצבי הנפשי או שזה קשור לכדורים שאני לוקחת שהם פלקווניל 2 ביום ומטטרוקסאט 4 כדורים בשבוע ולפני שבוע הורדתי את הפרדניזון לגמרי ויש לציין שהרעידות התחילו רק בחודש האחרון מה אתה מציע לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעידות
ד''ר איתן אוריאל03/08/2009יש צורך להתבונן ברעד ולאפיינו. חשוב להבין האם הוא מקסימלי במנוחה או בפעילות,מה תדירותו,פיזורו ושאר מאפייניו.כמו כן חשוב לדעת האם שתיית אלכוהול גורמת להטבה ברעד ולבצע בדיקה נוירולוגית. מומלץ לבצע גם בדיקת תפקודי בלוטת התריס שכן תריסיות יתר מהווה סיבה שכיחה לרעד ושכיחות הפרעות בלוטת התריס הינה גבוהה בקרב חולים ראומטולוגיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הרעד בידיים
שיר03/08/2009האם הרעד בידיים יכול להיות גם מלחץ נפשי כי אני מרגישה גם מין זרמים כאלה ותפיקות לב חזקות וגם מין חולשות כי אני אדם היפוכונדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הרעד בידיים
שיר03/08/2009האם הרעד בידיים יכול להיות גם מלחץ נפשי כי אני מרגישה גם מין זרמים כאלה ותפיקות לב חזקות וגם מין חולשות כי אני אדם היפוכונדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)