דיכאון או משהו נוירולוגי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון או משהו נוירולוגי?
    רעות
    09/08/2009

לפני שבועיים קמתי והרגשתי כי יש לי מבט בוהה או blank stare ובהמשך השבוע הופיע נימול באזור הפנים, המבט הבוהה לא חלף עד היום ואילו העקצוצים בפנים חוזרים מדי פעם. נלחצתי מהעניין, והתחלתי לחפש באינטרנט מה זה יכול להיות... אחת האפשרויות היו: דיכאון. ואכן, הרגשתי גם עצבות או יותר נכון אפטיות וגם חוסר יכולת להירדם. עם הנתונים הללו פניתי לפסיכיאטרית שאיבחנה אצלה הפרעת חרדה... למרות שאינני חושבת שזה נכון, כי לא היתה לי "התקף" חרדה אי פעם. בכל מקרה היא רשמה לי כדורי ציפרלקס שאני לוקחת כבר שבוע, תחושת העצבות והאי יכולת להירדם חלפו אך נותרתי עם המבט הבוהה והעקצוצים ( למרות שבעלון של ציפרלקס רשום שנימול היא אחת מתופעות הלוואי). מה שמפריע לי הוא המבט הבוהה, אני סטודנטית וקשה לי להתמקד בחומר. האם יכול להיות שזה משהו נוירולוגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון או משהו נוירולוגי?

הוספת תגובה

• דכאון

ד''ר איתן אוריאל
    10/08/2009

לא ברורה לי התלונה של "מבט בוהה". נימול במחצית הפנים מחייב הערכה ובדיקה נוירולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו