מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורותאפרת15/08/2009
שלום
אני בת 44 בריאה למעט אסטמה לא פעילה, וקוצר ראיה גבוהה וקטקרט בשתי העיניים. מניקה בלבד תינוק בן 7 חודשים.
מזה שלושה ימים אני מרגישה סחרחורת במעבר משכיבה לישיבה וההיפך (הרגשה של "מחלת ים"- שהחדר סובב סביבי).
לא קיימת הרגשה כזו במעבר מישיבה לעמידה.
בנוסף, לאחרונה בעיות ראיה לרבות כפל ראיה בעין ימין -החלשה יותר ובה קים קטרקט במצב מאד מתקדם).
אציין כי בעבר ראיתי הבזקים בעיניים לאחר הנקה שנעלמו במצב של העבר לשכיבה.
כמו כן בעבר לפני כשלוש שנים , (גם אז הנקתי) בזמן בדיקת ראיה, הייתה לי הרגשה כאילו המספרים זזים..
האם נראה כמו בעיה נוירולוגית, אם כן מה המשמעות?
האם קיים קשר להנקה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
ד''ר איתן אוריאל16/08/2009לפי תיאורך נראה כי אכן מדובר בסחרחורת סיבובית אמיתית,כלומר ורטיגו. המקור לכך עלול להיות מוחי או באוזן הפנימית. לא ברור לי מהו כפל הראיה בעין הימנית שתיארת והאם הוא נעלם בעצימת אחת העיינים. כפל ראיה שנעלם בעצימת כל אחת מהעיינים עלול לכוון למקור מוחי.ראשית אני מציע לפנות בהקדם לרופא לאבחון הסחרחורת ובהמשך לעבור בירור נוירולוגי מעמיק יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחרחורת -המשך
אפרת17/08/2009תודה על תגובתך
אם אכן הבעיה נוירולוגית- מה משמעותה ומה ההשלכות?
האם יכול להיגרם לי נזק מעיכוב טיפול?
האם ידוע על קשר להנקה?
אם אכן הבעיה נוירולוגית, האם ייתכן שינוי בעוצמתה ו או בתדירותה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)