מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות של חוסר תחושה חלקי בצד שמאל של הפניםמאיר20/08/2009
שלום
אני בן 33 משקל 79 ק"ג גובה 78.בריא בד"כ-סובל ממיגרנות.עובד בתחום המחשבים.
לפני שלושה ימים החלו תופעות של חוסר תחושה חלקי בצד שמאל של הפנים.
חשבתי שמדובר בתופעה שקשורב לסטרס ושזה יעבור תוך יום.
זה עדיין לא עבר.
הדבר מאוד מציק לי ומכניס אותי לחרדות שאולי עברתי משהו רציני (ארוע מוחי קל?)
הלכתי לרופאה-קיבלתי הפניה לניורולוג ,דופלר עורקי צוואר אקו לב ו TCD ובדיקות דם כלליות.
זה כמובן רק הלחיץ אותי יותר.
חוץ מהתופעה שתיארתי הכל בסדר אצלי-אין לי עיוות בפנים,הדיבור רגיל,הכל כרגיל.
הבדיקה אצל הניורולוג ביום ו' ה 28.9
האם יש סיבה לדאגה? האם יכול להיות שאשאר כך לשארית חיי?
תודה
מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חןסר תחושה
ד''ר איתן אוריאל23/08/2009מבלי לקבל את הפרטים המלאים ולבצע בדיקה נוירולוגית אינני יכול להתרשם מהתלונה. באופן כללי, ומבלי להתייחס פרטי המקרה, הפרעת תחושה בפלג גוף או מחצית הפנים מצריכה פניה מיידית למיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה דומה העוברת על אישתי בימים אל
שמעון31/10/2010אישתי בדומה למה שתואר, אי תחושה בצד ימין בפנים.
הופננו למיון וביצענו בדיקת CTA שמצאה תקינה.
האי תחושה בפנים הפסיקה לאחר יומיים והחלה אי תחושה בכף רגל ימין.
האם ישנם תובנות מהמקרה שתואר אשמח להתעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)