מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- JERKING בהריוןשרה24/08/2009
שלום, אני ב"ה בשבוע 32 משבוע 24 החלו לי התכווצויות רחם מוקדמות ,
מידי פעם חשתי אי שקט בידיים שבשבועות אחרונים גם הופיע ברגליים
ועם הזמן כשהתגבר זה התבטא כהתכווצות של הרגליים כשאני קמה בלילה מהמיטה התכווצות שעוברת לאחר הופעתה.
וגם היו לי 3 פעמים "זריקות" רגל ופעם אחת של היד שאני מבינה שקוראים לזה JERKING
התחושה הכי קשה היא כאשר יש את תחושת האי שקט כמו מתח/זרם חלש תמידי בידיים/רגליים וזה משגע אותי עד שזה חולף. כמובן אינני רוצה תרופות כעת בהריון
האם זה מסוכן להריון? האם יש דרך להקל על זה באופן טבעי/תזונתי?האם יש סיכוי שיעבור אחרי ההריון? האם יש סכנה להתכווצויות בלידה?
סליחה על ריבוי השאלות , מודאגת ואודה לתשובתכם
בברכה
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר איתן אוריאל26/08/2009יש צורך לקבל איפיון נוסף לגבי התנועות שהינך מתארת,ואף להתבונן בהן במידה וניתן. כמו כן יש לקבל היסטוריה רפואית ואף לבצע בדיקה גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)