נימול בפה במהלך טיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימול בפה במהלך טיסה
    שי
    01/09/2009

שלום רב,

לפני מספר ימים במהלך טיסה לאירופה התחלתי להרגיש עקצוצים בפה מה שהפך תוך זמן קצר לנימות רציני בצד שמאל של הפה ממש כמו הרדמה מקומית אצל רופא שיניים כזו הרדמה שמורגשת גם בלחי ובאוזן לאחר מכן התפשט כאב עז סוג של כאב לוחץ בכל צד שמאל של הפנים מן כאב כזה של סינוסיטיס .
    לא הורגש נימול בשום חלק נוסף בגוף שאלתי חבר שיש לידי בטיסה אם הפה שלי עקום הוא אמר שלא.
    לא היו בעיות בדיבור .
    מה שכן יש לי נקב בעור התוף באוזן שמואל (לפני הטיסה נבדקתי אצל אף אוזן גרון והוא אמר שאין בעיה שאטוס עם הנקב) ולכן במהלך .ההמראה היו לי אטמי אוזניים ,וכמה ימים לפני הטיסה התחיל זיהום גרון קל שלווה בליחות ,שיעול לא יבש, ..
    קצת רקע כללי -בן 35 בריא בדר"כ ללא בעיות לחץ דם או עודף משקל מוגזם ,בעיות בצוואר (בלט) בחוליות C5+C6 , סובל מכאבי גב, לפני כמה שנים פציאליס בצד שמאל שהחלים יפה,לא נוטל תרופות בקביעות ,לעיתים חש פסיקולציות מפושטות בגוף ולאחר מעקב נוירולוגי,ראומטולוגי, ,אורטופדי,י של כמה שנים ,מגוון בדיקות דם ,MRI מוח ,לא נמצא ממצא בעל חשיבות .
    הדיילת נתנה לי איזהו כדור (דיילת גרמנית לא ידעה מה זה אקמול/אופטלגין) הצלחתי להירדם למרות הנימול החזק וכשהתעורתי אחרי שעה הכל נעלם כולל הכאבים בפנים .
    אגב בטיסה חזור הכל היה תקין .

אני מאוד מוטרד וחושש מארוע מוחי.
    האם ארוע מוחי?
    האם הלחץ הקבוע שאני מרגיש בצוואר יכול לגרום לנימול בפנים ? כי אני יודע שעצבי הפנים מקורם במוח ולא בעמוד השדרה הצווארי
    אולי בעיות שיניים?
    מן הסתם אני מוכרח לציין שכל הטיול נהרס וזה הדבר היחיד שחשבתי עליו על הזמן .
    לתשובתך אודה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימול בפה במהלך טיסה

הוספת תגובה

• נימול בפה

ד''ר איתן אוריאל
    02/09/2009

למרות שיתכנו סיבות נוספות לאירוע יש להתייחס בחומרה לנימול חד צידי סביב הפה. עד שלא הוכח אחרת יש לחשוד באירוע מוחי חולף ולהתייחס לכך בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו