סחרחורת בהתמקדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת בהתמקדות
    נאור
    10/09/2009

מזה שבוע אני סובל מתופעה שקורה לי בזמן עבודתי על המחשב - במצבים מסויימים, לא כל הזמן, קורה לי שבכל פעם שאני מתמקד בנקודה כלשהי אני מרגיש סחרחורת לא נעימה, כל הראש מסתובב והתמונה שהעיניים שלי רואות זזה מצד לצד. רק כשאני מסיט את המבט או מונע התמקדות (כלומר אקטיבי בתנועת העיניים שלי) אין לי את זה. הדבר מטריד אותי מאוד, שכן אני בן אדם בריא רוב הזמן, לעולם לא סבלתי כמעט משום סימפטום שקשור לראש (מלבד כאבים מידי פעם כשהייתי מצונן לדוגמא), קשוב מאוד לגופי ושומר על בריאותי באופן כמעט קיצוני. הדבר מפריע לי בעבודתי. לד"ר או למישהו יש מושג ממה הדבר יכול לנבוע? אשמח לדעה מקצועית שכן כרגע אין בכוונתי ללכת לרופא ובאתי לכאן על מנת לשמוע את דעותיכם על היפותיזות אפשריות בהתאם לתסמינים שציינתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת בהתמקדות

הוספת תגובה

• סחרחורת

ד''ר איתן אוריאל
    14/09/2009

צר לי אך מבלי לבצע בדיקת עיינים לא ניתן להתקדם באבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ידוע

נאור
    28/09/2009

על בעייה נוירולוגית המתאימה למצב הנידון? מלבד זאת, קשה לי להאמין שזאת יכולה להיות בעייה בעיניים, שמתבטאת בדרך כלל בראייה מטושטשת או לא ממוקדת (ולא תפיסה של תזוזה כפי שכנראה יכול להתבטא במוח)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו