מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צד שמאל של הפנים נרדםג'ולי15/09/2009
שלום
אני בת34 +3 ילדים בריאה בד"כ ללא שום רקע רפואי .
לפני יומיים הרגשתי לפתע שצד שמאל של הפנים טיפה עקום כיאילו מושך לצד ,חיצונית לא נראה כלום זו הייתה תחושה שהכל קופץ והלחי נמשכת לכיוון העין לפתי הופיעו תחושת נמלים וכמה
דק' אחרי המקום היה רדום...כמו אחרי רופא שיניים ,החצי השמאלי של השפתיים ,הלשון הלחי
הכל היה רדום אבלבמגע הרגשתי את הנגיעות...אני אציין שאני עוברת תקופה קשה מאוד לחצים,מחשבות,דאגות ,במיון בבד' הניורולוגית לא נמצא שום בעיה ניורולוגית ברורה
ושוחררתי הביתה כאשר עדיין החלק השמאלי רדום עם המלצות לטיפול בכדורי הרגעה.
אני מאוד מאוד מודאגת...מה שבעצם העלה את מפלס החרדה שלי...האם יכול לקרות מצב שבו יש אירוע מסויים בראש אך בבד' ניורולוגית חיצונית אין עדות לכך?האם לא היה מומלץ לבצע CT ע"מ לשלול לחלוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי
תומכת24/01/2014גם לי זה קרה לפני כחודשיים, התחיל לי הרפס בשפתיים וכעבור יומיים הרגשתי את אותם תחושות שאת מתארת הפנו אותי ל CT ולא.א.גרון. זה אמור לעבור , אין לך מה לדאוג, יכול להיות שלרפואה המודרנית אין עדיין הסבר לתופעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצד שמאל
ד''ר איתן אוריאל15/09/2009נימול פתאומי במחצית הפנים מחייב פניה מיידית למיון. אולם מאחר וכבר נבדקת על ידי נויורולוג שלא התרשם מבעיה חריפה,אין באפשרותי להוסיף על קביעתו מבלי לבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה..
ג'ולי15/09/2009אני בסה"כ שאלתי שתי שאלות שאינם בעצם קשורות לכך שכבר ניבדקתי ע"י ניורולוג במיון
אלא שאלות ברמת העיקרון....
האם ייתכן מצב של אירוע גם כאשר הבד' הניורולוגית אינה מראה חסר כלשהוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)