אירוע מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירוע מוחי
    טל טאו
    09/09/2007

שלום,קיבלתי אירוע מוחי לפני שנה ועשרה חודשים כתוצאה מקריש דם ואני סך הכל בת 47, שאלתי איפה אפשר לעשות בירור ממה קיבלתי את האירוע, (למרות שבלווינשטיין עשו לי בדיקות והם לא יודעים ממה קיבלתי, כולל בדיקת קרשיות)ב. לא ניפגעתי קוגנטיבי רק פלג גוף שמאל ניפגע והיד אינה פונקציונלית , האם עם עבודה אינטנסיבית מאד יש סיכוי לשיפור לפחות?
    אושפזתי בלווינשטיין 4 חודשים ולאחריו הייתי באישפוז יום, עכשיו הפעילות שלי מתבצעת בבית יום יום לפחות שעה, מה לגבי דיקור האם זה עוזר או בזבוז כסף?האם יש מחקרים לגבי שיקום יד ורגל בעולם ובארץ ,אם יש היכן אפשר לקרוא עליהם.
    תודה ,חג שמח ושנה טובה,
    טל טאו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירוע מוחי

הוספת תגובה

• אירוע מוחי

ד''ר איתן אוריאל
    10/09/2007

אני מניח כי עברת את הבירור המלא כולל דופלר כלי דם צואריים,אקו לב דרך הושט,בירור המטולוגי לקרישיות ובדיקת CT אנגיו. בנוסף עליך לאזן באופן קפדני את כל גורמי הסיכון האפשריים כולל יתר לחץ דם,יתר שומנים בדם,סוכרת,עודף משקל ועישון. פיזיותרפיה אינטנסיבית בהחלט עשויה לשפר את תפקוד הגפיים. לא ידוע לי על הוכחה מדעית ליעילות טיפולי ניקור אלטרנטיביים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטי ראש

ויקטור
    01/11/2012

כתוב לי בסיכום מוקד בצפיפות נמוכה בגעיני הבסיס משמאל ,יתכן חלל וירחוב ולי יש חוסר קורדינציה ובעייה מוטורית משמאל כמו כן אין לי יציבות האם זה תואם את ההבחנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוע מוחי

טל
    10/09/2007

תודה על התשובה, שאלה נוספת,כאמור היד לא פונקציונלית למרות שיש בה סגירת אצבעות רצונית ולא קשורה לטונוס וקצת תנועות בכתף ,שכמה ומרפק , וטונוס מאד מוגבר, האם זריקת בוטוקס לשורש כף היד ולאצבעות יכול לעזור בשילוב עם גבס קל בשינה ועבודה אינטנסיבית על היד ,בעבר , לפני כשנה הזריקו לי בוטוקס וזה לא עזר ,אולי בצורה מאד מינורית, אם לא עזר פעם אחת בהכרח שגם הפעם לא יעזור ,האם כדאי לנסות? ,אני די רציונלית למצבי אבל אם אפשר לעשות משהו שיכול לשפר את המצב אשמח לשמוע,אני שנה ועשרה חודשים לאחר האירוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו