תופעות מוזרות שהחלו לאחרונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות מוזרות שהחלו לאחרונה
    יניב
    20/09/2009

שלום רב,

אני בן 25 ובריא בד"כ.
    בחודשים האחרונים החלה אצלי תופעה משונה. הדבר קורה לי בד"כ כשאני עובר מישיבה לעמידה, אך לא בהכרח. אני מרגיש שהכל מתערפל בשנייה והראש שלי "נזרק" הצידה, כאילו אין לי שליטה עליו ותוך כדי אני מרגיש שעיניי נעצמות. זהו השלב שבו אני מנסה ב"כוח" להשאיר את עיניי פקוחות ואז כביכול אני חוזר להיות נורמלי. הדבר קורה לחלקיק השנייה ולאחר מכן אני מרגיש רגיל לגמרי.
    כמו כן, אני בספק אם הדבר קשור, אך אני שם לב כי הדבר קורה לי בחדרים סגורים, ממוזגים כשאני יושב מול מחשב ויש לי צורך מיידי לאחר מכן לנשום "אוויר צח".

אציין כי לא ידוועות אצלי בעיות נוירולוגיות או בעיות של לחץ דם. כמו כן, לפני כ-5 שנים התעלפתי לאחר שתרמתי דם, אך אני בספק אם הדבר קשור.

האם זאת תופעה ידועה ? מה זה יכול להיות ?
    האם להקדים ולראות נוירולוג ?

תודה, יניב.
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות

ד''ר איתן אוריאל
    22/09/2009

כמובן שיש צורך לקבל את הפרטים המלאי ולבצע בדיקה גופנית. יתכן והתופעה משנית לנפילת לחץ דם בעמידה. כדאי למדוד לחצי דם בזמן שכיבה ועמידה (מבחן טילט).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו