מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהרן20/09/2009
עברתי תאונה דרכים לפני 6 שנים קיבלתי מכה בראש בצוואר וזה כה4 שנים שנים אני סובל מסחרכורות כאבי ראש צד שמואל והפרעות ראייה פגיעה בשדות ראיה בצד שמאול :(סחרכורות עד איבוד אילפון)
ממצאי M.R.I ראש
מימין מודגמים מספר מוקדים זכירים בלי רלקסציה מאורכת בקטע הפרונטלי מימני.
הגודל בהם בקוטר כ- 5.6 מ"מ . טיבם אינו חד משמעי מוקדים של דמיאלינציה?
מיפוי מוח:
ירידה בקיליטה עד כ- 2 סטיות תקן אוקסיפיטלית שמאלית ,טמפורלית שמלאתי וכן פרונטלית דו צדדית כמתאור.
בדיקת VNG
בדיקת אופטוקנטית -O.K.T לא תקין
בדיקת M.R.I צאוורי:
פריצות דיסק חוליה 2 ,3,4,,5
לחץ על השק ועל החוט בגובה 2 ,3
אנא דוקטור הכאבים בראש בלתי נסבלים במיוחד הסחרכורות בלתי נסבלים
איפה עלי לקבל טיפול נכון כי אני נופל בין הכסאות
הנירולוג נותן לי כדורים כל 3 חודשים תבוא לביקורות אבל זה לא משפר את המצב הבריאותי
אשמח עם תוכל להמליץ לי על מקום לאיפה לפנות בשביל לקבל טיפול ששיפר את המצב שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר איתן אוריאל22/09/2009יש צורך להתרשם מהסיפור המלא,לבצע בדיקה גופנית ולהתבונן ישירות בבדיקות העזר שביצעת. לא ציינת באילו כדורים הינך מטופל ובאיזו אבחנה. הינך מוזמן לפנות למרפאה הנוירולוגית במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)