חולי לא ברור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולי לא ברור
    איה
    24/09/2009

שלום
    ילדתי לפני 4.5 חודשים בניתוח קיסרי. פיזית התאוששתי מהניתוח מהר מאוד (יומיים-שלושה),
    אני חד הורית והילד איתי 24 שעות ביממה. אני ממעטת להיעזר באחרים,
    חזרתי (יחד אתו בינתיים) מוקדם לעבודה, עבדתי גם לפני כן מהבית, ניסיתי לחזור ל"שגרה" הקודמת די מהר ונראה שזה מצליח, אך לפני כ-3 שבועות התחילו "התקפי חולשה" ממש הייתי על סף עילפון סחרחורת ובחילה - כאילו ענן מתיישב בראש ומונע מחשבה צלולה והגוף בחולשה איומה. התופעה באה ונעלמה כל כמה שעות, עכשיו השתפר מעט אך עדיין אני תחת "ההתקפים" הללו ומרגישה עייפות, חולשה ועירפול מרבית היממה - לא מסוגלת לבצע דברים פשוטים, שלא לדבר על אחזקת הבית , טיפול בתינוק, עבודה ואפילו מטלות הכי פשוטות הופכות בלתי ניתנות לביצוע..... התחלתי סדרת בדיקות (דם, לב, נוירולוגיה, סוכר, לחץ דם) שבינתיים נשללות, אך לוקחות זמן רב - שאין לי !!! כרגע התחושות הן בעיקר של סחרחורות במרבית היממה, בעיקר בבוקר ובערב
    מה זה יכול להיות ? האם תופעה מוכרת ? האם יש טיפול ?
    אודה להתייחסות מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולי לא ברור

הוספת תגובה

• חולי

ד''ר איתן אוריאל
    25/09/2009

חשוב להבין האם מדובר בסחרחורת סיבובית אמיתית דהיינו תחושה שכל החדר סובב סביבך או לחילופין תחושה של חוסר יציבות. סחרחורת ממקור סיבובי עשויה לנבוע ממקור נוירולוגי או ממקור האוזן הפנימית. חולשה כללית וסחרחורת לא סיבובית לרוב אינן ממקור נוירולוגי. חשוב גם הבין האם התלונות מופעות בעיקר בזמן קימה ,דהיינו עשויות לכוון לצניחת לחץ דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולי לא ברור

איה
    27/09/2009

תודה, התחושה היא יותר של חוסר יציבות, אבל כאילו החדר /הסביבה לא יציבים "אלכסוניים" , וקורית בפתאומיות, בישיבה מול המחשב, בזמן הנקה, בהתעוררות משינה, וסתם בחדרים סגורים.
    האם יש כיוון כלשהו ? אני ממש מיואשת וקשה לי לתפקד.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודבר נוסף

איה
    27/09/2009

הארועים מלווים בלחץ בראש וטשטוש ראייה, מעין קהות חושים מסויימת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

ד''ר איתן אוריאל
    01/10/2009

מבלי לבצע בדיקה אני נאלץ להפנותך לתשובתי הקודמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו