מייר צווארי וגבי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייר צווארי וגבי?
    גלי
    29/09/2009

שלום אני בחורה בת 43 עים חולשת פלג גוף שמאל שאירע בפיתאומיות הרגשתי דקירה חזקה בקודקוד הראש בצד ימין ולאחר מיכן הירדמות פלג גוף שמאל מאז אני עים חולשת פלג גוף שמאל כבר שנתים ללא אבחנה ברורה המייר מוח הדגים מיספר מוקדים בחומר הלבן של המוח לאחרונה אני עים כאבי צוואר כבר חודש שמקרין לעמוד השידרה ליד ולגל הניאורולוג שבדק אותי אמר שייתכן וזוהי דלקת בכלי הדם מה הכוונה מחלת כלי דם?הוא הפנה אותי למייר צוואר מאחר וליפני שנה נימצאו נגעים במייר גבי וגם צווארי אני בבירור במכון לטרשת נפוצה כבר שנה וחצי ללא אבחנה ברורה הנגעים שהיו במייר צוואר וגב ניראים כמתאימים על רקע של חוסר בי 12 טופלתי בזריקות וכדור מיתחת ללשון ליפני שנה האים יכולה ליגרם מחלה זו ומהו הטיפול? עשו לי בדיקות קרישיות שזה לא יציב זה משחק אצלי פעם 23 או 18 ולאחרונה תקינות בירור קרדייולוגי לא העלה דבר מילבד בעיה בקצב הלב שהקרדיולוג אמר שאין משמעות LP ,תקין בדיקת אורטופד: שאין מדובר בבעיה אורטופדית ניראים מוקדי דמילציה במייר המשך מעקב ניאורולוגי מה ניראה לך אני יודעת שקשה לענות דרך פורום זה אבל אים אפשר בבקשה תודה גלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייר צווארי וגבי?

הוספת תגובה

• MRI

ד''ר איתן אוריאל
    01/10/2009

האבחנה של חוסר נוירולוגיבצעירים עם נגעים בחומר הלבן בMRI עשויה לעיתים להיות בעייתית שכן למרות שברוב המקרים מדובר בטרשת נפוצה עדיין קיימת אבחנה מבדלת. מאחר ועברת כבר בירור מקיף אני מציע לפנות למרפא הניורואימונולוגית במרכז הרפואי תל אביב עם הכל החומר הרפואי ליעוץ נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו