מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית זכרון וחשיבהאמיר02/10/2009
שמי אמיר בן 32 מוכר כנכה צה"ל של משרד הבטחון
סובל מסכיזופרניה שעקב התפרצותה הוכרתי כנכה צה"ל ושוחררתי לאחר שנתיים ושמונה חודשים מהשירות הסדיר .
רגישות לקרדית אבק הבית , מעשן כחפיסת סיגריות ליום .
בעברי טופלתי בשלל תרופות כנגד הסכיזופרניה אבל התייצבתי על כדור בשם סוליאן של 200מ"ג.
לאחרונה נעשה שינוי בתרופה לריספרדל קונסטה שמותנת בזריקה ואותה תרופה עובדת בשיטת SLOW RELEASE ומספיקה לשבועיים , מרגע מתן הזריקה סבלתי משלל תופעות לוואי כמו אי שקט,ישנוניות
,טשטוש בעיניים, חרדה , מחשבות אובדניות קשות ועוד תופעות לוואי , את התופעות לוואי שרדתי בשלום
אבל תופעה אחת שהתחילה לי אז מטרידה אותי ואינה עוברת . (כרגע חזרתי שוב לטיפול בסוליאן)
התחילה להיות לי בעיה בחשיבה ועקב כך גם בדיבור , אני מרגיש שקשה לי לחשוב על דברים, קשה לי להסביר ולנתח אינפורמציה , קשה לי להזכר בדברים וגם במילים , למשל צפיתי בטלויזיה בסרט והיה לי קשה מאוד להבין מה מתרחש שם וגם אחרי הסרט היה לי קשה להזכר במה שצפיתי , שאני מנסה להזכר במשהו ולחשוב עליו זה קשה מאוד , ניסיתי לקרוא עיתון משהו שבעבר לא היתה לי שום בעיה לבצע ואני מתקשה להתרכז ולהבין מה שכתוב .
אני לא יודע אם זה בעיה נוירולוגית או עקב התרופה שלקחתי אבל אני רוצה לעשות אבחון נוירולוגי כדי לדעת אם הכל עובד כרגיל או שיש בעיה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית זכרון
ד''ר איתן אוריאל04/10/2009סביר להניח כי התופעות שתיארת הינן משניות לטיפול ולכן מומלץ להתיעץ עם הפסיכיאטר המטפל. ניתן גם לפנות למרפאת זיכרון במרכז הרפואי תל אביב להערכה קוגניטיבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)