מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה בגפיים ושרירי הפניםליאור14/10/2009
שלום ד"ר
אני בחור בן 38 שיש לו סכרת גבולית,
לפני חודש בערך חשתי חולשה ברגליים חשבתי שאני עובר מחלה ויראלית, אבל החולשה נמשכה ואף התפשטה לזרועות עד פרקי אצבעות. פניתי לרופא משפחה ערכתי בדיקות דם חלקם היו תקינות .
הCPK היה ערך של 177 שהבנתי שהוא תקין.
ערכו לי בדיקת EMG ששללה פגיעה של הסכרת בעצבים ולמעשה הבדיקה תקינה לחוליטין.
למעשה הרופאים מדברים אולי על GBS ןשתוצאות החולשה הם תופעות לוואי.
המצב היום שיש לי התקפי חולשה חזקים כמעט נפלתי פעמיים, בערב החג לא יכולתי לצאת מהמקלחת עש שאישתי עזרה לי ועברתי התקף חולשה קשה עד שהלכתי לישון ואז היה לי יותר טוב.
היום אני מתחיל את היום לפעמים בצורה נורמלית אבל במשך היום או אם אני עומד רצןף במשך 10 דקות אני נחלש וחייב לשבת ,קושי קל בלקום מכסא .
אני מאוד מאוכזב ולא יודע מה לעשות אולי הישועה תבוא אלי ממך ד"ר
בברכה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה
ד''ר איתן אוריאל15/10/2009לצורך ביסוס האבחנה של GBS או CIDP יש צורך לבצע גם ניקור מותני שלא ציינת האם בוצע.בנוסף יש צורך לקבל פרטים נוספים ובעיקר לבצע בדיקה נוירולוגית מקיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור
ליאור15/10/2009שלום ד"ר אוריאל,
אני ניבדקתי ע"י שני נוירולוגים אחד הוא בכיר ואני מתכוון ללכת לראות עוד אחד, אחד מהם טען שלא צריך כרגע דיקור רק אם תהיה החמרה במצב אני צרילך להודיע לו , מה שכן זה עבור החולשה ותפיסת השרירים גם לפנים וזה מגיע לי בהתקפים.
אתמול בערב היה לי עוד התקף חמור לא יכולתי לזוז , בזמן שאני כותב עכשיו יש לי דקירות חזקות ביד שאני עוב ד איתה בהקלדה ולכן אני עובר ליד שמאל.
הרבה אני לא יודע מה לעשות חוץ מזה שאני יודע שיש לי משהו ולא מגלים אני רק מקווה שיתגלה שה לא יהיה מאוחר.
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)