מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- mri מוחיעלי02/11/2009
שלום לצוות הרופאים
לפני כמה שנים עשו לי צלום mri במוח וראו בסדרת t2 וב flair מוקדים היפראינטנסיים בקוטר 1 ס"מ
בחומר הלבן בסמןך לקרן העורפית השמאלית ובחומר הלבן התת קרוטיקלי באונה בפיראטילת השמאלית שאינם עוברים האדרה
כמו כן מודגמים מספר מוקדים בחומר הלבן הסובקוריקלי בסתי ההמיספירות .באבחנה המבדלת מספר מוקדים דמיאלינטיביים או שינויים איסכמיים
לאחר שנה עברתי שוב צילום ונרשם שהמוקדים בחומר הלבן גברו ורשמו חשד לטרשת נפוצה (שיש גם לקרוב משפחה)
אין עדות לאוטם
שאלתי היא
אייך ניתן לדעת אם המוקדים נוצרו מבעיית קרשיות או ממחלה אחרת
יש לי אומנם חשד לאפלא -כי הlac ו הiga אצלי גבוהים אך אף פעם לא סבלתי מהפלות
הדבר הבולט אצלי זה שהחלו אצלי רעידות קלות בכל חלקי הגוף זה החל בכף היד ועבר לאט לאט לאזורים אחרים
אודה לכם אם תרשמו לי מה דעתכם
ממה יכולים להיות המוקדים ולאיזה התמחות של נוירולוג עלי לפנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
ד''ר איתן אוריאל04/11/2009מוקדים בחומר הלבן עלולים להיות ביטוי של טרשת אולם גם של מחלת כלי דם קטנים. יש צורך לקבל את הסיפור הקליני המלא ולבצע בדיקה נוירולוגית. ניתן גם לשקול בדיקות עזר נוספות כגון ניקור מותני,בדיקות דם נוספות או פוטנציאלים מעוררים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)