mri מוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• mri מוח
    יעלי
    02/11/2009

שלום לצוות הרופאים
    לפני כמה שנים עשו לי צלום mri במוח וראו בסדרת t2 וב flair מוקדים היפראינטנסיים בקוטר 1 ס"מ
    בחומר הלבן בסמןך לקרן העורפית השמאלית ובחומר הלבן התת קרוטיקלי באונה בפיראטילת השמאלית שאינם עוברים האדרה
    כמו כן מודגמים מספר מוקדים בחומר הלבן הסובקוריקלי בסתי ההמיספירות .באבחנה המבדלת מספר מוקדים דמיאלינטיביים או שינויים איסכמיים
    לאחר שנה עברתי שוב צילום ונרשם שהמוקדים בחומר הלבן גברו ורשמו חשד לטרשת נפוצה (שיש גם לקרוב משפחה)
    אין עדות לאוטם
    שאלתי היא
    אייך ניתן לדעת אם המוקדים נוצרו מבעיית קרשיות או ממחלה אחרת
    יש לי אומנם חשד לאפלא -כי הlac ו הiga אצלי גבוהים אך אף פעם לא סבלתי מהפלות
    הדבר הבולט אצלי זה שהחלו אצלי רעידות קלות בכל חלקי הגוף זה החל בכף היד ועבר לאט לאט לאזורים אחרים
    אודה לכם אם תרשמו לי מה דעתכם
    ממה יכולים להיות המוקדים ולאיזה התמחות של נוירולוג עלי לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    mri מוח

הוספת תגובה

• MRI

ד''ר איתן אוריאל
    04/11/2009

מוקדים בחומר הלבן עלולים להיות ביטוי של טרשת אולם גם של מחלת כלי דם קטנים. יש צורך לקבל את הסיפור הקליני המלא ולבצע בדיקה נוירולוגית. ניתן גם לשקול בדיקות עזר נוספות כגון ניקור מותני,בדיקות דם נוספות או פוטנציאלים מעוררים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו