חומר ניגוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומר ניגוד
    li sa ל.
    13/11/2009

לי היתה מזמן תאונת דרכים+מכה חזקה בראש. בגלל שאז היתה לי אסטמה עשו לי סיטי בלי חומר ניגוד וגם עכשיו עשיתי ביקורת סיטי בלי חומר ניגוד אצל רופאה נוירולוגית ורופא משפחה שאין להם מידע עלי כי טופלתי בעבר בלי קשר לקופת חולים. הרופאה הנוירולוגית הסתכלה ןאמרה שאני פגועה מאוד, ועשתה לי בדיקות מבטים ואמרה שיש לי פרופטוזיס בפסקנות למרות שבפעמים קודמות אמרה רק שזה חשד, וזה היה כשבאתי אליה מגובה באמא שלי בשביל למנוע תרחיש כזה. בפעם הקודמת שהייתי אצלה לבדי היא אמרה לי מפורשות שהיא לא רופאת עיניים.רופא נוירואופטלמולוג מבית חולים אסף הרופא שהלכתי אליו פרטי והסכים להסתכל במסמך שיש לי מלפני 20 שנים וגם בדק אותי, קבע שנספגה לי רקמת השומן בעין ושהשריר שלי בסדר לגמרי.1) האם הנוירולוגית לא אחראית? 2)בלי חומר ניגודי יותר קשה להבין את הסיטי כי הוא יותר כהה, נכון? אז איך בכל זאת עושים זאת בפסקנות ואיך 2 רופאים מבינים דברים שונים מהסיטי ומה אשם מי שיש לו רק פרשנות של רופא אחד שלא בהכרח נכונה לחלוטין? אני מרגישה חזק שנשפטתי מבחינה רפואית מבחינה שיקומית ומבחינה משפטית לחומרה ובגלל זה אובחנתי לא טוב ועשו לי אפוטרופסות שהשתחררתי ממנה לבסוף ובזבזתי המוני שנים.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומר ניגוד

הוספת תגובה

• חומר ניגוד

ד''ר איתן אוריאל
    26/11/2009

יש צורך לקבל את ההיסטוריה המלאה,לבצע בדיקה נוירולוגית ולהתבונן בבדיקות ההדמיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו