מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיזינסייייייי13/11/2009
שלום לך דוקטור.
אנני מאוד מבקשת שתענה לי על כל השאלות ושתקרא הכל כי זה ממש חשוב.!
אני בת 17 ולפני 3 שנים היה לי ורטיגו ממש קשה שאושפזתי בגללו.
הורטיגו עבר במשך שבוע אבל בגלל שהוא היה כה קשה אז לא יכולתי ללכת והייתי צריכה ללמוד ללכת מהתחלה.
ובמשך שבועיים שלום עד חודש הכל עבר.
3 שנים הכל היה מצויין וכאילו שחכתי מזה בכלל.
אבל למשל במשך כל ה3 שנים האלה פחדתי להזיז חזק את הראש לפעמים כדי שזה לא יחזור.
יש לי פחד עיקרי ממש גדול,שזה לא יחזור.
אני מאוד עצבנית ביום יום.
ולפני 4 חודשים התחלתי להרגיש תחושה של ככאשר מבשלים בבית ואז מסתכלים על חלון שנמצא ליד התנור,וכאשר האש משתקפת על החלון,אז החלון זז כזה,מטושטש.
בזמן שזה קורא,אני יכולה ללכת וזה לא פוגע לי בשיווי משקל,אבל אני מרכגישה שאני כאילו מסתובבת או שאני מרגישה שלא הכל עוד בדיוק במקום.
שכל הסביבה לא יציבה ואני כן.
יש לציין שכאשר היה לי ורטיגו אז הכל הסתובב סביבי והקאתי,ועכשיו אני יכולה לעשות את כל פעילויות הספורט ואני לא מקיאה.
לפני כחודש שמתי לב לכך שזה קיים מכייין שלפני 4 חודשים זה היה אבל לא הרגשתי את זה,ואז נסעתי לחול ושם באותו הלילה שנחתתי קמתי בבוקר והחדר הסתובב סביבי למשך דקה.
ואז גם לא שמתי לב לכך שזה קיים ,ואז כחודשיים לאחר שבאתי לארץ זה ממש תקף אותי. הייתי בזמן המחזור וממש לא הרגשתי טוב,אז הלכתי מהבית ספר ומאותו היום פשוט מרגישה את זה.
זה כבר חודש ללא הפסקה. יכולה ליהיות הפסקה של 10 דקות,אבל אח''כ התחושה חוזרת.
ממש נדיר,אבל יכול ליהיות שאני מתעוררת בלילה והחדר מסתובב סביבי.
לרוב זה קורה לאחר חלום שבבו אני חולמת שאני מסתץובבת ואז אני קמה ואכן החדר מסתובב.
רציתי לשאול אותך,האם זה לא גידול?
כאשר הייתי לפני 3 שנים בבי''הח אז עשו לי mri שברוך ה' ייצא תקין ו ct שייצא תקין והכל בסדר.
יש לי לפעמים תחושה שאני זזה אפילו בזמן שאני יושבת ואני כאילו לא יכולה למקם את העיניים למקום אחד. אבל אין לי ניסטגמוס,מכיייווון שהייתי אצל נוירולוג שבדק אותי ואמר שהכל בסדר.
הוא רשם לי כדור אבל אני מפחדת לקחת אותו מכייון שאני לא יודעת עד כמה הוא יעוזר.
בבקשה תענה לי דוקטור האם זה לאר גיודל?
מה ניתן לעשות במקרים כאלה?
האם ניתקלת במקרים כאלה?
אני ממש בדיכאון,לא רוצה לצאת מהבית וזה ממש פוגע לי באיכות החיים.
אני בריאה בד'''כ.
כמו כן הרופאים קבעו שזה דיזינס. האם זה יכול להיגרם כתוצאה מלחץ?
האם פשוט הטיפול הוא להפסיק לחשוב על זה?
הייתי אצל אאג שאמר כי הכל תקין ונורמלי.
בבקשה תענה לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ????
ייייייי18/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחרחורת
ד''ר איתן אוריאל26/11/2009יש לקבל תיאור מדויק של הסחרחורת ולבצע בדיקה נוירולוגית. במידה והבירור תקין יתכן ויש צורך בטיפול בתרופות נוגדות דכאון או חרדה על מנת שתוכלי להתמודד בהצלחה עם הפחדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)