מיגרנה - טיפול מונע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנה - טיפול מונע
    ריקי
    19/11/2009

שלום,
    אני בת 33 וסובלת ממיגרנות (ללא אאורה) כ13 שנים.
    בזמן התקף לוקחת סומיטרידקס 50 מ"ג - והוא עוזר.
    הבעיה היא שיש לי כ 3-4 התקפים בשבוע!
    מחוסר ברירה התחלתי טיפול מניעתי של טופמקס שעלה בהדרגה ל 100 מ"ג ביום, אבל אז הרגשתי שיש לי יותר מיגרנות ולא בצורה שאני רגילה - זאת אומרת המיגרנות אצלי מופיעות בד"כ כתוצאה ממתח, גם כשזה ממש משהו קטן ולכאורה לא משמעותי ובסופי שבוע כשאני רגועה אין לי מיגרנות
    אבל כשהגעתי למינון של 100 מ"ג בטופמקס היו לי מיגרנות גם בסופי שבוע, גם באמצע הלילה וגם מיד בבוקר.
    אז הרופא הוריד לי את המינון ל 50 מ"ג והוסיף לי עוד שתי תרופות :
    אתופן - 400 מ"ג
    ואלטרולט - 10 מ"ג
    האם הקוקטיל הזה ידוע ומוכר כמניעה למיגנה?
    אני מאוד חוששת לקחת באופן קבוע בעיקר את האתופן - כתוב בהוראות שטיפול ממושך יכול לגרום להתקף לב (גם ככה אני בעלת עודף משקל ,כולסטרול גבוה ושומנים בדם).
    אודה להיחסותך. המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה - טיפול מונע

הוספת תגובה

• שלום ריקי,

Yan
    20/11/2009

גם אני סובלת מזה שנה ממיגרנות חוזרות.
    הרופא שלי רשם לי אתופן XL 600 ורוקסט ועד כה אני יותר ממרוצה.כאבי הראש שהיו תוקפים אחת לשבוע,נעלמו כלא היו.ויחד איתם הבחילות וכל תופעות הלוואי הבלתי נסבלות של המיגרנה.
    יש לציין שלפני השילוב הנ"ל ניסיתי כדורים נוספים אך ללא הצלחה.
    עם זאת תקופה ההתרגלות לשילוב (או לאחת מהתרופות) שלקחה שלושה ימים בערך,כללה טשטוש בראיה וכאבי בטן לא נעימים והאבסורד הוא שזה היה שווה את זה.
    כבר שלושה שבועות שאני לא סובלת מכאב ראש אפילו לא הקל ביותר.

אצטרף לשאלתך ואוסיף;במידה והשילוב הנ"ל אכן יעיל,משמעות הדבר שאצטרך להמשיך להשתמש בשילוב זה עד גיל מבוגר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנה

ד''ר איתן אוריאל
    26/11/2009

אינני חושב שכדאי ליטול אטופן באופן מניעתי כטיפול למיגרנה. קיימים תכשירים רבים אחרים הידועים ביעילותם כגון דרלין. אני מציע לפנות למרפאת כאבי ראש לצורך קביעת טיפול מיטבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו