מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בירור מידע - לאחר אירוע מוחייואב26/11/2009
שלום,
אישתי עברה אירוע מוחי שהוגדר כקל המהלך הריון לפני מספר שנים. בדיקות שביצעה אחרי הלידה לא העלו בעיות בקרישה או במשהו רלוונטי ולמרות זאת היא לוקחת אספירין מידי יום.
שאלתי: האם מי שעבר אירוע מוחי הוא בקבוצת סיכון לקבל אירוע נוסף, מבחינה רפואית? ומבחינה סטטיסטית?
תודה.
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע
ד''ר איתן אוריאל26/11/2009אירוע מוחי בעבר מהווה גורם סיכון לאירועים נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי ארוע אחרי לידה
m05/12/2009אשמח אם נוכל ליצור קשר כי אני מאוד מתעניינת בנושא מפני שעברתי ארוע אחרי לידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני כנסי
איילת26/12/2009היי
גם אני עברתי יותר נכון ארוע של דמם תת עכבישי
אם את רוצה ליצור קשר אנא רשמי לי אי מייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עברתי אירוע מוחי לאחר הלידה
רונית26/12/2009מעוניינת לדבר עם בנות שעברו "חוויה" דומה (אצלי זה עקב מום וסקולרי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
ד''ר איתן אוריאל27/12/2009הריון אכן מהווה מצב פרו-טרומבוטי,כלומר מעלה את קרישיות הדם ובנשים הסובלות מבעית קרישה סמויה עלול לעוררר סימפטומטים של חסימות כלי דם. סיבות אחרות לשבץ בהריון או בתקופה הבתר הריונית כוללות דמם ממפרצת או מלפורמציה בכלי דם וכן פגיעה בשריר הלב ושליחת תסחיף למוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)