מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ/עזרה דחופהאילנית04/12/2009
שלום רב!
רציתי לשאול כמה דברים אולי תוכלו לעזור לי,
אבא שלי בן 64 ומחודש מאיהאחרון השנה עבר מספר ארועים (שבץ מוחי) ב- 16/11/09 עבר אירוע מוחי (אוטם) קשה ביותר לדברי הרופאים, אבא שלי לא היה בכרה מספר ימים ולאחר מספר ימים פקח את עיניו הרופאים היו בטוחים כי אין שום סיכוי והזעיקו אותנו לבית החולים כדי ליהיות לצידו בשעותיו האחרונות, הם היו מופתעים כאשר פקח את העייניים והגיב לנו המשפחה במיצמוץ העייניים. רציתי לדעת האם יש איזה סיכוי שאבי יתעורר ממצבו? הרופאים בטוחים כי ימיו ספורים ובלי עין הרע הוא כבר שלושה שבועות מחזיק מעמד אנחנו מקוים להכי טוב ומחזיקים בכול דבר קטן שקורה (תזוזת אצבע או מיצמוץ או כל דבר אחר) האם לדעתך יש איזה סיכוי שאבא שלי יתעורר? כרגע הוא מחובר למכונת הנשמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
ד''ר איתן אוריאל04/12/2009מבלי לבדוק את אביך ולהתבונן בבדיקות ההדמיה אינני יכול להעריך את הצפי הקליני. חשוב להעריך פרמטרים קלינים כגון החזרי גזע המוח, הוספת נשימות ספונטנית מעבר למנשם, תגובה לקול ולכאב ועוד. אני מציע להתיעץ עם היועץ הנוירולוגי המלווה את המקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)