יעוץ/עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ/עזרה דחופה
    אילנית
    04/12/2009

שלום רב!
    רציתי לשאול כמה דברים אולי תוכלו לעזור לי,
    אבא שלי בן 64 ומחודש מאיהאחרון השנה עבר מספר ארועים (שבץ מוחי) ב- 16/11/09 עבר אירוע מוחי (אוטם) קשה ביותר לדברי הרופאים, אבא שלי לא היה בכרה מספר ימים ולאחר מספר ימים פקח את עיניו הרופאים היו בטוחים כי אין שום סיכוי והזעיקו אותנו לבית החולים כדי ליהיות לצידו בשעותיו האחרונות, הם היו מופתעים כאשר פקח את העייניים והגיב לנו המשפחה במיצמוץ העייניים. רציתי לדעת האם יש איזה סיכוי שאבי יתעורר ממצבו? הרופאים בטוחים כי ימיו ספורים ובלי עין הרע הוא כבר שלושה שבועות מחזיק מעמד אנחנו מקוים להכי טוב ומחזיקים בכול דבר קטן שקורה (תזוזת אצבע או מיצמוץ או כל דבר אחר) האם לדעתך יש איזה סיכוי שאבא שלי יתעורר? כרגע הוא מחובר למכונת הנשמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ/עזרה דחופה

הוספת תגובה

• יעוץ

ד''ר איתן אוריאל
    04/12/2009

מבלי לבדוק את אביך ולהתבונן בבדיקות ההדמיה אינני יכול להעריך את הצפי הקליני. חשוב להעריך פרמטרים קלינים כגון החזרי גזע המוח, הוספת נשימות ספונטנית מעבר למנשם, תגובה לקול ולכאב ועוד. אני מציע להתיעץ עם היועץ הנוירולוגי המלווה את המקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו