מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכויי התעוררות מתרדמתאמיר05/12/2009
שלום,
לפני שבועיים אבי עבר ארוע מוחיC.V.A שגרם גם לדום לב
מאז הוא מאושפז ביחידת טיפול נמרץ מונשם, מחוסר הכרה (ללא חומרי הרדמה) ויציב המודינמית.
הארוע התחיל 4 ימים לפני ההתקף כאשר התלונן על חולשה ברגל ויד ימין אז אושפז במחלקה נוירולוגית והוחל טיפול במדללי דם, מצבו הלך והחמיר במשך ארבעה ימים כאשר החולשה נהפכה לשיתוק וזה עבר לצד השני ואז באותו יום עבר בלילה את הארוע המוחי ודום הלב שנגרם כתוצאה מזה.
בבדיקת C.T אחרי הארוע הודגמה פגיעה בגזע המוח.
מה הסיוכיי שיתעורר מהתרדמת העמוקה שהוא נמצא בה כעת ? האם היו מקרים של חולים שיצאו ממקרים כאלה ? ( אציין שאבי בן 75 וזו הפעם הראשונה שהוא מטופל בבי"ח, הרקע הרפואי שלו סכרת המטופלת ע"י כדורים, יתר לחץ דם והיפרלפידמיה )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעוררות
ד''ר איתן אוריאל07/12/2009על מנת להעריך את מידת הנזק הנוירולוגי וסיכויי ההתעוררות יש צורך לבצע הערכה נוירולוגית מקיפה כולל פרמטרים כגון הוספת נשימות ספונטנית מעבר למנשם,תגובה לקול ולכאב ובדיקת החזרי גזע המוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)
.jpg)


