כאב בצד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בצד ימין
    רות
    08/12/2009

בת 52 מזה מס' שבועות כאב בצד ימין של הגוף. כאב ראש ובעורף בנקודה מסויימת, לאורך היד, לאורך הרגל ונימול בכף הרגל. הכאב ברגל במיוחד בעמידה והליכה. רקע של תת פעילות של בלוטת התריס כרגע מאוזנת והיפרפרולקטינמיה 1550.
    עצתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בצד ימין

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר איתן אוריאל
    10/12/2009

ראשית יש לברר את הסיבה להיפרפרולקטינומה ולבצע הדמית מוח. שאר התלונות אינן ברורות. יש צורך להבין האם מדובר בכאב או בהפרעת תחושה בפלג גוף ימין. כמו כן יש לבצע בדיקה נוירולוגית ולקבל את ההיסטוריה הרפואית המלאה. מומלץ לפנות ליעוץ נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה דומה

אלכס
    18/02/2011

היי דקל
    אני סובל מבעיה דומה בימים אחרונים.
    כאבים בקרקפת שייתכן ונובעים מקשקשים וסבוריאה.
    רגישות יתר בצד ימין של הראש, גם בצוואר ובעורף.
    בנוסף תחושה של כאב כשנוגעים בעור של יד ימין.
    כיצד פתרת את הבעיה שהייתה לך? למי פנית? מה הייתה האבחנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גם לי יש אותה בעיה כמעט.

דקל
    19/07/2010

היי
    אתמול החל לי כאב בצד ימין של הראש, מאחורי האוזן, כאילו יש לי רגישות יתר בקרקפת.
    אך מידי פעם אני מרגיש פולס של כאב כאילו בתוך הראש ולא בחוץ...
    כשאני נוגע בשיער אני מרגיש כאב בקרקפת, הכאב הוא גם בצוואר אבל על העור, כשאני נוגע בעור אני חש בכאב...
    הייתי אצל רופא המשפחה הוא אמר לי שכנראה זה נובע מדלקת בגרון (הוא ראה שיש משהו בשקדים בצד ימין).
    אבל בערב שמתי לב שאני מרגיש את הכאב גם ביד ימין, גם אותו אופי של כאב, כשאני "מלטף" את היד אני חש בכאב בעור...
    אין לי שום מלחה בעבר או משהו בסגנון.
    גיל 29

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש ופנים

ד''ר מאיר קסטנבאום
    20/07/2010

כאב ראש ויד שמופיע בו זמנית יכול להיגרם ממספר סיבות. יתכן ומדובר ב-2 בעיות שונות אולם לעיתים הפרעה בתחושה בראש וביד יכולה להיגרם עקב הפרעה וסקולרית (כלי דם).
    מומלץ לבדוק האם מדובר בכאב או בהפרעה תחושתית, האם גם הרגל מעורבת, האם מעורב גם חולשה או תופעות כמו סחרחורת סיבובית , הפרעות ראייה, דיבור או בליעה.
    מומלצת בדיקתך ע"י רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו