אולי בעיה נוירולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי בעיה נוירולוגית
    אסתי אפריון
    21/12/2009

אני בת 28 נשואה +4. בילדותי וגם היום כשאני מקיאה אני מתעלפת. חוזרת לעצמי והכל בסדר. בראש הנה האחרון התעלפתי 8 פעמים ביום אחד. אושפזתי בהדסה עין כרם, עברתי st וצא ממני חומר מהגב, בדיקות דם והכל נמצא תקין. אני הייתי בחודשי הריון מתחילים מאד. עברתי הפלה אולי בגלל זה ואולי לא. לפני יומיים הכל קרה שוב. שוב אני בהריון כמובן ממש בתחילתו , התעלפתי 8 פעמים, הייתי מאושפזת יום וחצי ןשחררו אותי הביתה.לא מוצאים מה יש לי.לאחר שתי ההתעלפויןץ כדוריות הדם עלו לאלפים ואחרי 12 שעות הכל ירד לממדים נורמליים.האם יש לכם עיצה מה עושים כדי שזה לא יקרה שוב. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי בעיה נוירולוגית

הוספת תגובה

• בעיה

ד''ר איתן אוריאל
    22/12/2009

יש צורך להבין האם מדובר באירועי התעלפות-סינקופה, בהתקפים כיפיוניים או בבעיה אחרת. לצורך כך יש צורך לקבל פרטים מלאים ומדויקים לגבי אירועי ההתעלפות ממך ומעדים שנכחו באירוע,לבצע בדיקה נוירולוגית ולשקול בדיקות עזר נוספות כגון EEG,מבחן טילט,הולטר לב ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו