בעיות בדיבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בדיבור
    אבי
    27/12/2009

נהיה לי בעיה בדיבור אותיות שורקות קושי מסוים בדיבור ולעיתים גם יורק כאשר אני מדבר נטלתי תרופות רבות של אנטי דיכאון ואולי ארבעה סוגים של אנטי פסיכוטי אבל לא קבוע כל תרופה אנטי פסיכוטית במשך חודש גג והופסק זה היה לפני 8 שנים התרופה היחיד שהשתמשתי במשך שנתיים הייתה ריספרידל אבל זה היה לפני שנתיים ואני לא לוקח אותה כבר שנתיים ולא היה לי בעיה כזאת בכלל לאחר הפסקתה ומאז אני בניסיונו רק של אנטי דיכאון בלבד שהשנה האחרונה היה שימוש בציפרמיל 10 מיליגרם וכעת אני חודש וחצי בלי שום כדור והופיע בעיה זו אני יודע שבעיה זו יכולה לקרות מתרופות אנטי פסיכוטיות אבל לא השתמשתי בתרופות אלו בכלל לפרט ריספרידל במינון 1 עד 2 מיליגרם ליום אבל גם זה הופסק לפני שנתתים ללא שום תופעות אלו ראוי לצין שאני לא סכיזופרן ולא עברתי אף פעם התקף פסיכוטי או משהו שקשור לזה קיבלתי תרופה זו לשינה בלבד מפני שכדורי שינה לא עזרו האם בעיה זו עלולה לחלוף או שזה לצמיתות הופנתי על ידי נוירולוג להפרעות בתנועה באיכילוב האם זה טרדיב דסקנסיה מה אפשר לעשות נגד זה אם כדורים פסיכיאטרים עלולים לגרום נזק כזה למה לא מודיעם למטופלים את ההשלכות לטווח הארוך
    תודה רבה ובשורות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בדיבור

הוספת תגובה

• בעיות

ד''ר איתן אוריאל
    31/12/2009

יש צורך להתרשם מאופי הבעיות בדיבור ולאבחנן ולכן יש צורך בבדיקה על ידי נוירולוג. טרדיב דיסקינזיה הינן תנועות לא רצוניות סביב הפה, בשפתיים ובלשון על רקע שימוש בתרופות נויורלפטיות בעיקר מהדור הישן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו