האם יש בקופ"ח כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש בקופ"ח כללית
    li sa ל.
    01/01/2010

-האם יש בקופת חולים כללית נוירואופתלמולוג-אני בקופת חולים כללית ובעבר נפגעתי קשה מעל העין ובמח.היתה לי ראיה דו עינית ופזילה שתוקנו אצל רופא פרטי שהומלץ לי עליו לאחר שלאבא שלי לא היה אמון ברופא שהופניתי אליו בביילינסון.הייתי אז קטינה-כמעט 13 בתאונה ובערך 15 בניתוח, הניתוח היה לפני 20 שנים. בקופת חולים רציתי לפני שנה מרופא משפחה הפניה למישהו שיבדוק לי מה נשאר לי בעין למרות ניתוח התיקון שהצליח, בעצם הלכתי כי רופא נשים התעורר פתאום ורצה אישור שאין לי הידרוצפלוס או משהו כזה ושמותר לי להמשיך לקחת גלולות בלי סכנת קרישה, ונוירולוגית כתבה באחת הפעמים שיש לי הידרוצפלוס אבל את האאבחנה הזאת לא רואים כשמסתכלים בכרטיס קופת חולים. לאחר שעשיתי סיטי ובאתי אליה עם תגבור היא עשתה לי בדיקת כיווני ראיה עם מקל והיא כתבה שיש לי פרופטוזיס . חשדתי באבחנה הזאת והלכתי לרופא עיניים נוירואופתלמולוג שאיתרתי בדפי זהב, הוא לקח 400 ש"ח לביקור פרטי . הוא לא עובד בכלל בקופת חולים (והוא גר ברחוב של הצופים שהייתי בהם כשגרתי ברמת אביב, לפני שהעבירו אותי משם) והוא אבחן והסתמך על סיכום הניתוח מלפני 20 שנים שבקופת חולים לא רצו לראות כי הוא ישן, שהיתה לי ספיגה של רקמת העין ובגללה יש לי פזילה מדומה ואין לי פרופטוזיס. עם זה הלכתי לרופא משפחה והוא לא הסתכל על זה ושלח אותי לנוירולוגית. אז הלכתי לנוירולוג אחר בקופת חולים והוא עדכן את מצבי לרופא משפחה. הרופא משפחה קרא את זה ולא עדכן את מצבי כי אמר שאסור לו אלא נתן לי דף בחתימתו ועליו כתוב בקשר לתאונה נא להסתכל במכתב נוירולוג ונוירואופתלמולוג, ואני צריכה להסתובב עם שלישיית הדפים הזאת ביחד עם כרטיס קופת חולים. כמו כן מעצבן אותי שמישהו הכניס פעם לכרטיס הרפואי מידע שאי אפשר למחוק ובו כתוב שהתאונה היתה שנה לפני מתי שהיא היתה באמת. לקח לי הרבה זמן לנסות לתקן את זה והצלחתי רק שהרופא משפחה יוסיף לכרטיס שהיתה לי תאונה בשנה הנכונה, וכך כתוב בכרטיס קופת חולים שלי שהיתה לי פציעה נורא קשה ב86 -שזה לא נכון מבחינת השנה ותוספת של הרופא משפחה שלא יכול היה למחוק את ה86, שהיתה לי תאונה ב87.אני מאוד מאוכזבת מקופת חולים כללית. ביום שני אני הולכת לרופא נשים עם שלושה ניירות ואולי הוא ירשום לי גלולות. יש לי חבר קבוע + 3 שנים, וחודשיים אנחנו לא עושים מה שצריך כי כאב לי והרופא נשים רק הפסיק לי את הגלולות. מכיוון שלא הפנו אותי לנוירואופתלמולוג אלא הייתי צריכה לחפש אותו בעצמי ולרופא משפחה אסור בכלל לרשום את מה שהוא אבחן, אין לי טיפול הוגן בקופת חולים ואני מתענה מפעם לפעם במשך 22 שנים, מאז השתחררתי מהבית חולים של השיקום, וגם הלימודים בכיתה ח ט ובתיכון היו לי יותר קשים מכפי מה שהם היו יכולים להיות, וגם כשקיבלתי פיצויים במשפט שהייתי מיוצגת בו על ידי אמא שלי, מונה לי אפוטרופוס ונאבקתי בזמנו 10 שנים כדי להשתחרר מזה. אני מאוד מאוכזבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש בקופ"ח כללית

הוספת תגובה

• קופ"ח

ד''ר איתן אוריאל
    04/01/2010

אני מציע ליחידה לנוירואופתלמולוגיה במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו