כאבים בארובות העיניים ובמצח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • כאבים בארובות העיניים ובמצח
    איתי
    02/01/2010

    יש לי בעיה חמורה מזה חודש ואשמח לכל עזרה:

    בשני משפטים - אני סובל מכאבים בארובות העיניים, בעיניים שורפות ובחוסר יכולת לחזור לעירנות מלאה מחד ולחזור לשינה עמוקה מאידך. אני רדום כל הזמן ושאני ישן, השינה שלי לא עמוקה, גם בזמן השינה כואבות לי העיניים וארובות העיניים בעיקר.

    הבעיה החלה לפני כחודש, אולי מיתר עבודה על המחשב (אני סטודנט למשפטים) של 16 שעות ברצף ו/או שימוש במסך מחשב לא מתאים (LCD 22 אינץ) כאשר התהפכו לי שעות השינה (ער בבקרים וישן בלילות) אז החלו לי כאבים עזים מסביב לעין שמאל, בארובת העין, במצח ובעין עצמה.

    אמרתי לעצמי שאלך לישון יומיים ברצף, בגלל חוזר שעות שינה, והבעיה תחלוף לי, אך לא חלפה.

    הלכתי תרופא עיניים דחוף מחשש שאני מפתח גלוקומה ואחרי שעשה לי בדיקת עיניים כולל בדיקה עם הרחבת אישונים, אמר שאין לי לחץ מוגבר ושהעיניים בסר ושלח אותי לרופא אאג לעשות צילום ולבדוק חשש מסינוסיטיס וכן לרופא נירולוג

    הספקתי ללכת לרופא אאג ששלח אותי לצילום מערות הפנים, שנראה שלא יצא הכי מוצלח ולכן המליץ לי לקחת 10 ימים אנטיביוטיקה ולא לקחתי, שהרי אין לי נזלת, חום או תסמינים אחרים שמעידים על סינוסיטיס אפשרי.

    חלפו מספר ימים והכאבים התמעטו בעין דמאל וכמעט חלפו לחלוטין.

    והנה שוב - לפני 4 חמישה ימים - חזרו לי הכאבים והפעם לסירגין, בשתי העיניים - בעיקר בארובות העיניים ואזור המצח מסביב.
    הלכתי שוב לאותו רופא עינייים שלח אותי לעשות בדיקת שדה ראייה שאני ממתין לה בעוד שבועיים, בדיקת עיניים רגילה עשה שוב ושוב יצאה תקינה.
    הלכתי גם לבדיקת רופא נירולוד - והבדיקה שלו יצאה תקינה לגמרי.

    ניסיתי לישון יומיים שלשוה ברצף בתקווה שהעיניים יירגעו והכאבים יחלפו - אך לא דובים ולא יער.
    נהפכו - לא מצליח להשאר ער עכשיו, כל הזמן מנומנם, אבל שישן לא ישן עמוק.

    אני מאוד מוטרד - יום שבת היום - שעה 1 בלילה - שוב התעוררתי, לא מצליח להרדם שוב - וביום ראשון צריך להתחיל עבודה חדשה בהייטק.
    שאלותיי:
    1.מה עושים, איך מחזירים את השינה למצב רגיל?
    2. איך פותרים את בעיית הכאבים בארובות העיניים ובעיניים עצמן כי זה ממש מפחד אותי - זה אף פעם לא קרה לי?
    3. האם יש צורך לעשות סי טי מוח כדי למנוע מצב שחס ושלום אני מתחיל לפתח סרטן באזור שנותן רק עכשיו את אותותיו?
    4. האם יש כדורים שאני אשר ער?
    אנא - עזרו לי בכל טיפ בבקשה...

    תודה רבה מראש,

    איתי





    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • כאבים

    ד''ר איתן אוריאל
    04/01/2010

    ישנם כאבי ראש המערבים את איזור ארובת העין ומלווים גם בדמעת, אודם בעין והפרשה מהאף. כמובן שיש צורך לקבל את התיאור המדויק של אופי הכאב, מיקומו, משכו ,תלונות מלוות ותגובה למשככי כאבים. בנוסף יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית על מנת לקבוע האם יש צורך גם בהדמיה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תודה איתך..ולשאלותיך....

    איתי
    04/01/2010

    עשיתי בדיקה נירולוגית שיצאה תקינה לגמרי.

    גם בדיקת עיניים כולל הגדלת אישונים יצאה תקינה לגמרי.

    כרגע, פשוט כואב לי, לא ישן מכאבים בעיקר בארובות העיניים - מסביב לעיניים ומעט בתוכם ובמצח ואולי הם הסיבה או התוצאה, קטונתי.

    היום מתחי לקחת כדורי שינה - טו נייט.

    בעזרת השם מקווה לישון לילה אחד שלם.

    אתמול ישנתי..בשעה 22:30, הץעוררתי ב - 01:30, לקחתי קלונקס אחד ורק בשלוש בלילה נרדמתי שוב לשלוש שעות, ושתבין, בינתיים העיניים כואבות לי.

    ואני עוד צריך לנהוג - שזה מסוכן כשלעצמו.

    מודה, מפחד שאני מפתח סרטן במוח או בארובות העיניים אבל מניח שבגלל שהבדיקה הנירולוגית יצאה תקינה אף אחד לא ישלח אותי לעשות סי טי מוח ואולי גם לא רצוי.

    ו - MRI עולה הרבה כסף לקופה.

    אוף..מה עושים?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו