NF1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• NF1
    שמואל
    06/01/2010

שלום דר אני סובל מי NF1 הים מספר בעיות 1 עקמת קשה ומספר רב של נאופיברומות בכול חילי הגוף מיתחת לעור ומי על העור ולפני 10 חודשים קיבלצי תיפול של רדיוכירוגיה [הקרנות] ברוש [מניגיומה] ולפני קמה ימים בצתי בדיקה של MRI רוש שאודגם [1] מוקדים בעלי אות אות גבוה בT2 בספלנום של קורפוס קלוזום משני הצדדים ובחומר הלבן באונות הפריאטליות מאחור ובאונות האוקסיפיטליות [2] וגם תהליך תופס מקום [ SOL] בסינוס הקברנוזי משמאל בקוטר 1.80 על 8.9 שנצבע היטב עי חומר ניגוד דר בבקשה תוכל לסברי לי מה זה המוקדים בעלי אות גבוה ב T2 בספלנום של קורפוס קלוזום משני הצדדים ובחומר הלבן באונות הפריאטליות מאחור ובאונות האוקספיטליות בבקשה זהבעיה של NF1 יש לזה טיפול ומה אמשמעות של זה השמח הים תיתן לי הסבר טוב דר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    NF1

הוספת תגובה

• בבקשה עזר

שמואל
    06/01/2010

דר תוחל לאזור לי בצימצאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• NF1

ד''ר מאיר קסטנבאום
    10/01/2010

אכן NF1 היא תסמונת גנטית היכולה להתבטא בתהליכים תופסי מקום במערכת העצבים כולל ברקמת המוח. ב-MRI שביצעת ממצאים המחשידים לתהליכים תופסי מקום.
    ממצאי ה-MRI דורשים בדיקה ועיון ע"י נוירולוג מטפל. טיפול יקבע בהתאם לסוג הממצא, מיקומו והשפעתו הקלינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו