מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ידיים שורפותאור13/01/2010
בוקרטוב,
לפי כארבעה חודשים ילדתי ( לאחר טיפול הורמונלי).
לפני מעל לחודש וחצי החלו כאבים פיזים בידים, כבדות ותחושה של שריפה בכף היד דיי גבוהה.
פניתי לאורטופד בצעתי רנטגן + EMG שנמצא תקין.
הבעיה בעיקר בבוקר חוסר יכולת רצינית לבצע תנועת אגרוף בשתי הידיים כאילו רדומות אבל תחושה אחרת).
רציתי לדעת מהם הכיוונים האפשריים היות והרופא פתר אותי בתשובה של " אני לא יודע מה יש לך" ושלח אותי ל ראומטולוג.
קראתי שחוסר בויטמינים לרבות B12 ופעילות לא תקינה של בלוטת התריס יכולים להיות הגורם, כמה זה שכיח?
ושוב מה עוד מומלץ לבדוק בשלב הזה?
תודה מראש, אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידיים שורפות
ד''ר מאיר קסטנבאום14/01/2010האבחנה המבדלת של שריפה בידיים רחבה. כפי שציינת הפרעות בבלוטת התריס וויטמין B12 יכולים לגרום לתופעה. כמוכן מומלץ לבדוק רמת סוכר ו-HBA1C. מומלץ לבדוק מדדי דלקת בדם כולל שקיעת דם ו-CRP.
כמוכן פנייה לראומטולוג ונוירולוג לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)