מיגרנה וחור בלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנה וחור בלב
    סימה
    30/01/2010

האם יש קשר בינהם?יש לי ASD והתחלתי לסבול ממיגרנות אחרי תאונת דרכים שבה היה לי שבר בארובת העין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה וחור בלב

הוספת תגובה

• מיגרנה ו-ASD

ד''ר מאיר קסטנבאום
    30/01/2010

קיימות עבודות בספרות שהדגימו על קשר מסוים בין הפרעה במחיצה הבין פרוזדורית ASD ומיגרנה.
    יתכן שכאבי הראש שאת מתארת קשורים למצב לאחר חבלת ראש משמעותית עם שבר בארובת העין.
    בכל מקרה במידה וכאבי הראש שינו את תדירותם, אופיים או עוצמתם מומלץ שתיבדקי ע"י נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

אורית
    13/02/2010

בהמשך לתשובתכם.אחרי התאונה היה לי כאבים כמובן בכול צד שמאל אבל אח"כ התחילו המיגרנות(גםן בצד שמאל)MRY תקין.
    הענין הוא שקבלתי הרבה תרופות שלא עזרו למיגרנה ולכן שאלתי אם אולי זה בכלל מהחור בלב והתאונה רק גרמה לזה להתפרץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד''ר מאיר קסטנבאום
    21/02/2010

מומלץ שתיבדקי ע"י נוירולוג שבהתאם לאופי התלונות והכאבים ינסה להתאים טיפול שיעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו