שאלה שמציקה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שמציקה לי
    ל
    22/02/2010

יש לי מכתב מנוירולוג מקופת חולים שהשתקמתי לחלוטין. הייתי אצל רופא עיניים נוירואופטלמולוג שקבע על סמך בדיקה ועל סמך מכתב קצת ותיק ממנתח עיניים, ששדה הראיה שלי מלא ושמבחינה קוסמטית העין נראית נפלא או משהו כזה. טרחתי המון להשיג את המכתבים האלה ולצלם אותם ולשמור אותם וללכת עם עותק שלהם תמיד לכל מקרה שאצטרך ללכת לקופת חולים ורופא יראה את הסימנים שיש עלי ויכתוב חשש ל או יגיד חשש ל או יכתוב משהו לא נכון כמו הנוירולוגית מקופת חולים שכתבה שיש לי פרופטוזיס וכשארתי לה שאין לי אמרה שאני פגועה וגרמה לי לחפש המון רופאים שיבדקו אותי ויאשרו לי בכתב שאני לא פגועה.יחד עם זאת אני רוצה להבין דברים לאשורם. לפני 23 שנים נפצעתי והרבה שנים אחרי זה , מישהי שהראתי לה מסמכים מאז אמרה שהיה לי נזק יותר קטן בצד שמאל (משהו כמו אונה פרונטלית 'טמפורלית) ועל זה אמר הנוירואופתלמולוג שהייתי אצלו אחר כך ששני שליש מה30% פגיעה שיש לי שם במח הם בעצם בעיןשהלבן שלה נספג שם בגלל הדימום. אבל אני אחזור לזאת שאמרה ממסמכים שהיה לי נזק יותר קטן בצד שמאל. היא אמרה שעיקר הנזק היה בצד הנגדי מימין, ואומנם אמרו פעם שהיתה לי פגיעה מוחית נרחבת. מהמעט שהבנתי הפגיעה הקודקודית גרמה לזה שהייתי מאוד שוכחת ונפגע לי הדימוי ועוד דברים כאלה שאני מקווה שעברו לגמרי ושהתאמצתי מאוד להוכיח שעברו וש"בזכותה" נאלצתי הרבה שנים להיות באפוטרופסות ולהוציא לפחות 6000 ש"ח וכמה שנים טובות מהחיים שלי בשביל לבטל אותה. אבל ממה שאמרה המישהי ההיא שלקחתי ממנה במשך שנה בערך טיפולים בריפוי בעיסוק ושאמא שלי וחבר שלי לא הכי אהבו אותה ובסוף לא הסתדרנו ועזבתי אותה, עיקר הפגיעה שלי היתה נגדית לעין שמאל והאונה הטמפורלית השמאלית. שאלתי היא איזה אונה נמצאת שם ולמה היא אחראית לפי מה שידוע ?חווץ מזה אני לא מבינה עוד דבר. אם יש לי בביטוח לאומי 30% נכות נוירולוגית (שכאמור רופא עיניים אמר לי ששני שליש מהם הם תוצאה של רקמת השומן הלבנה שנספגה לי שם (שרואים את זה רק אם אני מסתכלת בעין שמאל שאלה)) אז מה עם הפגיעה היותר חזקה שהיתה לי במח בצד ימין, כנראה מההדף או משהו? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שמציקה לי

הוספת תגובה

• חבלת ראש

ד''ר מאיר קסטנבאום
    23/02/2010

ממה שהבנתי מפנייתך בעבר נחבלת בראשך וכתוצאה מכך חבלה פגיעה מסוימת בתפקוד המוחי.
    קביעת הנזק הקיים במידה ויש כעת יכולה להתבצע על סמך בדיקתך אצל נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו