מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהאורן27/02/2010
שלום דוקטור יש לי בעיה קצת מורכבת אני בגיל 22 ומיל 13 אני סובל מתופעות מוזרות שלא נתנות לי להסברה אך אנסה להסביר
כמעט בכל יום במיוחד בבוקר יש לי מין התקפים כאלה בראש מין ניתוק לכמה שניות ממש חוסר הרגשה בראש ובכלל מכול הגוף בזמן ההתקף הזה אני מבולבל עייף והוא עובר תוך דקה או שתיים
זה קוה י גם מאורות מהבהים כמו הסירנות של משטרה ..כמו פליקר שיש במסיבות או מעבר חד מחושך לאור זה גם קורא לי מעבר בין צל לשמש וזה ממש לכמה שניות וזה עובר בזמן ההתקף אני מודע לעצמי ולסביבה אך ישר אני מרויד את הראש ושם את היד על הפנים וכשאני שם את היד על הפנים שוב יש לי חוסר תחושה עשיתי בדיקות דם בדיקות לב יש לציין שיש לי הפרעות חרדה ודיכאון זה קורה לי הרבה במצבי לחץ כמעט וובית זה לא קורה לי בכלל ...היתי אצל רופאת המשפחה שטוענת שתסמיני את תסמינים נויירוטים ולא גופנייפ
קקראתי קצת על אפילפסיה וזה די דומה לתסמינים שיש לי מה דעתך דוקטור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות גופניות
ד''ר מאיר קסטנבאום28/02/2010התופעות שאתה מציין אינן ספציפיות.
ביכולתך להיבדק ע"י נוירולוג ובמידת הצורך ובהתאם לסיפור הקליני ולממצאי הבדיקה יוחלט על הצורך לבצע בדיקת EEG שבודקת פעילות חשמלית מוחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)