בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    אורן
    27/02/2010

שלום דוקטור יש לי בעיה קצת מורכבת אני בגיל 22 ומיל 13 אני סובל מתופעות מוזרות שלא נתנות לי להסברה אך אנסה להסביר
    כמעט בכל יום במיוחד בבוקר יש לי מין התקפים כאלה בראש מין ניתוק לכמה שניות ממש חוסר הרגשה בראש ובכלל מכול הגוף בזמן ההתקף הזה אני מבולבל עייף והוא עובר תוך דקה או שתיים
    זה קוה י גם מאורות מהבהים כמו הסירנות של משטרה ..כמו פליקר שיש במסיבות או מעבר חד מחושך לאור זה גם קורא לי מעבר בין צל לשמש וזה ממש לכמה שניות וזה עובר בזמן ההתקף אני מודע לעצמי ולסביבה אך ישר אני מרויד את הראש ושם את היד על הפנים וכשאני שם את היד על הפנים שוב יש לי חוסר תחושה עשיתי בדיקות דם בדיקות לב יש לציין שיש לי הפרעות חרדה ודיכאון זה קורה לי הרבה במצבי לחץ כמעט וובית זה לא קורה לי בכלל ...היתי אצל רופאת המשפחה שטוענת שתסמיני את תסמינים נויירוטים ולא גופנייפ
    קקראתי קצת על אפילפסיה וזה די דומה לתסמינים שיש לי מה דעתך דוקטור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• תופעות גופניות

ד''ר מאיר קסטנבאום
    28/02/2010

התופעות שאתה מציין אינן ספציפיות.
    ביכולתך להיבדק ע"י נוירולוג ובמידת הצורך ובהתאם לסיפור הקליני ולממצאי הבדיקה יוחלט על הצורך לבצע בדיקת EEG שבודקת פעילות חשמלית מוחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו