מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נישואין עם חולת אפילפסיהרונית15/03/2010
לרופא שלום
בני עתיד להנשא לחולת אפילפסיה .מטופלת בלמקטל 100 מג ליום .טוענת שמעולם לא חוותה התקפים של שהם והמחלה שלה מכונה בהגדרה קצרים במוח .
מאחר ואין לי שום מידע בנושא וגם מפחיד אותי כל העניין רציתי לשאול :
1.האם אפשר לחיות כל החיים בצורה כזו של כדור ליום ולהיות נורמלים לחלוטין או שהמחלה עתידה להתגבר ?
2.האם יש בעיה בתקופת הריון ולידה של חולים מסוג זה ?
3.האם מי שחולה באפלפסיה הסיכוים שלו לפתח מחלת נפש הם גדולים יותר ?
אשמח לקבל אנפורמציה וכן אם יש משהו המקוראים שחולה במחלה שיכול לשוחח איתי .אשמח מאד
תודה
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה
ד''ר מאיר קסטנבאום15/03/2010בהחלט ניתן לחיות חיים נורמלים לגמרי עם טיפול תרופתי אנטי אפילפטי. הבעיה העיקרית בהריון היא הצורך ליטול תרופות שאינם פוגעות בעובר. למיקטל היא בהחלט תרופה מקובלת לשימוש בזמן הריון.
אפילפסיה היא הפרעה חשמלית מוחית המתבטאת בפרכוסים ואינה מחלת נפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה בגישה
שולי18/03/2010שלום לך, אני אפילפטית (נשואה באושר) ויש לי בעייה עם ההגדרה שלך לגבי המחלה. ראשית, אדם אפילפטי הוא נורמלי לחלוטין, פשוט הוא חולה. שנית, אין קשר למחלת נפש-זו פשוט בורות. כמובן שיש חולי נפש שיש להם במקרה אפילפסיה, בלי קשר למחלה...
אנשים עם אפילפסיה צריכים פשוט ליטול כדורים ולהיות מאוזנים. תשאלי את עצמך: אם לכלתך היה סוכרת היית מגיבה אותו הדבר? הרי ההתנהלות שלהם עם המחלה היא לאורך כל היום...אני ממליצה לך לקרוא ולהתעניין באתרים ובמאמרים ולא להאמין לאמונות טפלות ישנות (השבוע הוא שבוע מודעות לאפילפסיה אז יש לך הזדמנות מצויינת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)