מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה! מגרנות! סיטי!yana17/03/2010
שלום!
אני בת 23.סובלת בחצי שנה האחרנה מכאבי ראש שהרפאה הגדירה כמיגרנות. התדירות של המיגרנות בשלושה חודשים אחרונים היא כל 3\4 ימים ואז אני לוקחת רילרט שאכן עוזר לי...לפני שלקחתי את הכדורים כאבי הראש היו פעמיים בחודש והיו מתגברים עד למצב של הקאות בלתי פוסקות.
הנרולוגית רשמה לי טופומקס אך הוא לא עוזר ההתקפים ממשיכים בתדירות של 3\4 פעמים בשבוע. עברתי בדיקת סיטי והיום קיבלתי תשובה הכל נראה תקין לפי מה שרשום לי רק דבר אחד לא הבנתי: ממצאים נוספים: עיבוי רירית ניכר בשתי מערות הלסת ...האם זה מסביר את כאבי הראש האיומים? ומה זה אומר?
*הפסרתי לקחת גלולות, שותה המון מים, ניסיתי לבדוק אם זה קשור במאכל מסויים...ולא ...אני לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה
ד''ר מאיר קסטנבאום17/03/2010לפי תדירות המיגרנות נראה כי טיפול למניעת מיגרנות יכול להועיל לך להפחתת תדירות הפרכוסים.
עיבוי רירית ב-CT הוא ממצא שיכול להתאים לסינוסיטיס אולם כאבים התקפיים אחת למספר ימים בעלי אופי התקפי אינם אופיינים לסינוסיטיס.
במידה וטופמקס אינו עוזר במניעת התקפים יתכן ולא הגעת למינון הנדרש ואם זה לא יעזור קיימים טיפולים נוספים למניעת כאבי ראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)