מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות, כאבי ראש, חוסר איזון, בחילהרון18/03/2010
שלום,
למעלה מחודש וחצי אני חש עייפות רבה, סחרחורות שכרגע מתבטאות בחוסר איזון וחוסר יציבות קלה וכאבי ראש, וכן בחילה קלה. עברתי המון בדיקות דם שיצאו תקינות, בדיקה מקיפה אצל רופא עיניים שיצאה תקינה (לרבות הרחבת אישונים וכו') ובדיקה אצל רופאת אאג שיצאה תקינה (+רומברג תקין וכו'), ונשלחתי עוד ל- ENG ובדיקת שמיעה.
בקרוב יש לי בדיקה גם אצל נוירולוג מומחה.
רופא העיניים אמר לי שהוא ממליץ לבצע גם בדיקת CT (אמר לי שלא חושב שיאשרו לי MRI וגם ככה זה לוקח מלא זמן עד שמקבלים תור).
מה לדעתכם עליי לבדוק עוד?
האם בדיקת ה- CT מסוכנת?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש, בחילה, חוסר יציבות
ד''ר מאיר קסטנבאום19/03/2010התופעות שתיארת אכן דורשות בדיקת נוירולוג.
יש להשלים אנמנזה מלאה לגבי מאפייני חוסר היציבות, האם קשורים לתנועה, שינוי תנוחה, האם הוחל לאחרונה בטיפול תרופתי חדש.
כמובן שנדרשת בדיקה נוירולוגית ולשקילת ביצוע CT מוח.
ל-CT כמו לכל בדיקה קיימים גם סיכונים , הנפוצים בהם היא החשיפה לקרינה ולחומר ניגוד שעלול לגרום להפרעה בתפקודי כליות או לתופעה אלרגית במידה וקיימת רגישות ליוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)