כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    יעל
    22/03/2010

שלום, אני בת 21 בריאה בד"כ ללא עבר משפחתי. נמצאת בתקופה טובה בחייםץ בחצי השנה האחרונה התחלתי לחוות כאבי ראש חזקים, מתחילים בעיקר בשינה ויכולים להימשך ימים שלמים. משככי כאבים לא עזרו, לא היו תופעות כמו במיגרנה (אין בעיה עם אור, רעש וכו'). פניתי לרופא והופניתי לMRI. הבדיקה אושרה ואני מחכה ל-29 לאפריל לעבור אותה. הבעיה היא שאני נורא מפחדת ולאחרונה התחילה אצלי תופעה חדשה: בתחילת ההירדמות יש לי כיווץ מוזר בכל הגוף, מכווץ פנימה מעמוד השדרה (כמו כדי להתקפל), לא דומה בכלל לקפיצות רגל שיש כשהולכים לישון. בנוסף, ברוב המקרים כשזה קורה, כשאני כבר נרדמת יש לי מצבים שאני מתעוררת אבל לא מצליחה להזיז את השרירים ולפתוח את העיניים, ומתחילה להזות ולהיכנס לפאניקה. כשאני מתעוררת אני מרגישה בלבול.
    אני מאוד חוששת, האם תוכלו לתת לי כיוון מה קורה לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי

ד''ר איתן אוריאל
    24/03/2010

יתכן ואת סובלת מהפרעת שינה בשם נרקולפסיה. אני מציע לפנות לנוירולוג על מנת שיתרשם מהתלונות החדשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו