מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש צדדיםא31/03/2010
שלום רב,
תמיד סבלתי מכאבי ראש, לפני כמה שנים ביצעתי בדיקת ?t שהייתה תקינה לחלוטין.
מזה שבוע אני סובלת מכאבי ראש לא חזקים בצד השמאלי ולחץ בעין השמאלית (אין שיבוש ראיה).
חשוב לציין שכבר 4 שנים אני מכורה לטיפות אף ובקרוב צריכה לעבור ניתוח.
האף שלי כל הזמן סתום ודווקא בעיקר בצד שמאל.
היום הייתי אצל רופאת משפחה והיא נתנה לי הפנייה לרופא עיניים וניורולוג.
אני בת 27 בריאה בדרך כלל.
האם הסימפטומים האלו הם סיבה לדאגה רצינית?
המון תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר מאיר קסטנבאום31/03/2010במידה וכאבי הראש הנוכחיים דומים באופיים לכאבים המוכרים לך מהעבר ואינם מלווים בתופעות מלוות נוספות כמו חום, הקאות, שינוי במצב הכרה, הפרעות ראיה או חסרים נוירולוגים אחרים ככל הנראה לא מדובר בבעיה דחופה.
יחד עם זאת מומלץ להיבדק ע"י רופא על מנת להחליט על הצורך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה קטנה
א31/03/2010שלום שוב,
היום ביקרתי אצל רופא עיניים. סיכום שלו: מבחינת עיניים אין עדות ללחץ עיני או גולגולתי מוגבר.
מחר יש לי ביקור אצל ניורולוג ואני מאוד מפחדת, קראתי המון דברים מפחידים מאינטרנט ותוך יום אחד מצאתי אצלי כל התסמינין של המחלות הכי גרועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)