מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרנות גיל 50גיל01/04/2010
ד"ר אוריאל שלום רב, מזה למעלה מעשור אני סובלת ממיגרנות שקשורות הן לביוץ הן למחזור החודשי עצמו. בשנים האחרונות כ-שלוש לערך אחרונות המחזור לא יציב . ישנם חודשים שהוא מגיע וחודשים שלא. לפעמים גם כשהוא לא מגיע בסדירות המיגרנות בימי הביוץ והמחזור ממשיכים .בשנות המיגרנות הראשונות סבלתי ללא כדורים לעזרה כנגד המיגרנות . ב - 5 שנים אחרונות לערך אני מטופלת בסומטרידקס 100 מחולק ל2-3 לכמה מנות לקיחה ( הסבר בהמשך ) –ניסיתי בזמנו ריזלט ודומיו אבל הם לא עזרו במיוחד . תכיפות הכאבים עולה . אם בתחילה לקחתי 1/3 - 1/2 כדור 1 – 2 בחודש , היום הכאבים מתמשכים כשבוע .הכאבים מאוד חזקים . לקיחה של כדור אחד שלם היתה בלתי אפשרית כי תגובות הגוף היו קשות במיוחד - דפיקות לב חזקות מאוד חולשה נוראה ועוד. מינון של 1/3-1/2 כדור הכל מוחלש יותר ועם זאת הכאבים באמת עוברים בערך ל24 שעות . לאחר מכן הכאב חוזר. השבוע אמרה לי רופאת המשפחה כי לקיחה של למעלה מפעמיים בשבוע של סומטרידקס מעלה את הסבירות לקבלת שבץ מוחי. אימי קיבלה שבץ מוחי בגיל צעיר מאוד לטעמי - 65 לאחריו אושפזה בבית חולים ונפטרה לפני 6 שנים. לא ידוע לי על מיגרנות אצלה. החשש הגדול מאוד שלי מאירוע מוחי יכול להיות מובן לך. אני סובלת מלחץ דם גבוה ( ענין משפחתי מצד אימי ) מפוקח . מטופלת בנורמיטן- נורמלול 100 פעם ביום. את עזרתך בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות
ד''ר מאיר קסטנבאום02/04/2010במידה וקיימת הגבלה משמעותית בתפקוד עם תכיפות כאבים גבוהה והטיפול התרופתי הנוכחי לא נותן מענה מומלץ שתיבדקי ע"י נוירולוג לצורך החלטה על טיפול מניעתי ושקילת טיפול תרופתי אחר בזמן הכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)