Post LP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Post LP
    טל
    01/04/2010

שלום,
    לפני 8 ימים עברתי ניקור מותני. למחרת הניקור הופיעו אצלי כאבי ראש, צוואר וגב מאוד מאוד חזקים ששככו כמעט לחלוטין מצב שכיבה. חמישה ימים לאחר הניקור עברתי בלאד פאץ' בבית החולים (ביוזמתי יש לציין) שבאמת עזר אך למחרת שבו הכאבים בהדרגה והיום אני שוב שוכבת במיטה בלי היכולת לזוז. היחס שקיבלתי בבית החולים ממש לא לא לרוחי, היום דיברתי איתם ואמרו לי שאין טעם לבלאד פאץ' נוסף ואם אני מעוניינת אני יכולה להגיע שוב למיון ולקבל סטרואידים. אני קראתי שבהמון מקרים עושים בלאד פאץ' פעמיים ואפילו שלוש. האם להתעקש על כך או להמשיך לשכב בבית ולחכות? אני יודעת שלחלק מהאנשים הכאבים חולפים רק לאחר מספר שבועות. אודה לעצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Post LP

הוספת תגובה

• post LP

ד''ר מאיר קסטנבאום
    02/04/2010

מדובר בכאבי ראש לאחר ניקור מותני כתוצאה מהניקור.
    בד"כ שתיה מרובה, מנוחה במיטה ולקיחת תכשירים המכילים קפאין ביחד עם הזמן שעובר מפחיתחם את התופעה.
    במידה וכבר עברת blood patch לפני 3 ימים הייתי ממליץ להמתין ולראות ההאם הכאבים פוחתים בימים הקרובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו