מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיוקלונוס-עזרה!!!דניאלה05/04/2010
שלום! הנני בת 43 סובלת מזה שנים ממיוקלונוס שמתבטא בפרכוסים ביד שמאל לפעמים מספר רב של פרכוסים ולפעמים כמעט ולא. יש לציין שאני מטופלת בקלונקס מאז התופעה 1 מ"ג בוקר ו 1 מ"ג בערב. יש לציין שעשיתי את כל הבדיקות האפשריות של כמה פעמים EEG ו EEG של 24 שעות ומו כן MRI ו CT של המעבר כלומר חלק מהמח והצואר מאחר ועברתי לפני 30 שנה ניתוח סקוליאוזיס צוארי על רקע עצבי ששיתק לי את היד הבעייתית (שמאל) אבל לאחר הניתוח נעצר העניין של השיתוק. הייתי רק בביקורות רפואיות מאז .יש לציין שגם נולדתי עם הידרוצפולוס שבמהלך הצילומים שעשיתי הראו שזה נעצר ולא פעיל . אבל יש לציין שכל הבדיקות שעשיתי שללו אפילפסיה . אבל אני נואשת וסובלת ממה שיש לי פרכוסים וטיקים ביד וכף שמאל ולפעמים קלונקס לא עוזר בכלל.אני די נואשת ומדוכאת אולי זה מסוכן אולי זה יהיה גרוע יותר המצב אני חרדה מאד!!! אנא עזרו לי!!! דניאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיוקלונוס
ד''ר איתן אוריאל05/04/2010יתכנו סיבות נוספות למיוקלונוס מעבר למחלת אפילפסיה. יש צורך להתבונן ישירות בתנועות הלא רצוניות,לבצע בדיקה נוירולוגית מלאה ולהתבונן בכל בדיקות עעזר שבצעת עד כה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה למיוקלונום
דניאלה06/04/2010קודם כל תודה רבה להתחסות המהירה ד"ר אוריאל אבל האם תוכל לכתוב לי איזה סוג של בדיקות התכונת אולי יש חדישות יותר והאם זה נראה לך מסוכן והאם ניתן לנהוג במצב כזה כרגע זה לא מפריע לי בעת נהיגה. האם המצב יכול להחמיר או שהדבר הזה הוא גרוע יותר מאפילפסיה. אנא ענה לי בהקדם על מנת שאוכל לדעת מה הלאה? תודה !!! דניאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר איתן אוריאל06/04/2010מאחר וקיימות סיבות רבות למיוקלונוס אינני יכול בשלב זה לתת המלצות מבלי לבצע בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)