מיוקלונוס-עזרה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיוקלונוס-עזרה!!!
    דניאלה
    05/04/2010

שלום! הנני בת 43 סובלת מזה שנים ממיוקלונוס שמתבטא בפרכוסים ביד שמאל לפעמים מספר רב של פרכוסים ולפעמים כמעט ולא. יש לציין שאני מטופלת בקלונקס מאז התופעה 1 מ"ג בוקר ו 1 מ"ג בערב. יש לציין שעשיתי את כל הבדיקות האפשריות של כמה פעמים EEG ו EEG של 24 שעות ומו כן MRI ו CT של המעבר כלומר חלק מהמח והצואר מאחר ועברתי לפני 30 שנה ניתוח סקוליאוזיס צוארי על רקע עצבי ששיתק לי את היד הבעייתית (שמאל) אבל לאחר הניתוח נעצר העניין של השיתוק. הייתי רק בביקורות רפואיות מאז .יש לציין שגם נולדתי עם הידרוצפולוס שבמהלך הצילומים שעשיתי הראו שזה נעצר ולא פעיל . אבל יש לציין שכל הבדיקות שעשיתי שללו אפילפסיה . אבל אני נואשת וסובלת ממה שיש לי פרכוסים וטיקים ביד וכף שמאל ולפעמים קלונקס לא עוזר בכלל.אני די נואשת ומדוכאת אולי זה מסוכן אולי זה יהיה גרוע יותר המצב אני חרדה מאד!!! אנא עזרו לי!!! דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיוקלונוס-עזרה!!!

הוספת תגובה

• מיוקלונוס

ד''ר איתן אוריאל
    05/04/2010

יתכנו סיבות נוספות למיוקלונוס מעבר למחלת אפילפסיה. יש צורך להתבונן ישירות בתנועות הלא רצוניות,לבצע בדיקה נוירולוגית מלאה ולהתבונן בכל בדיקות עעזר שבצעת עד כה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה למיוקלונום

דניאלה
    06/04/2010

קודם כל תודה רבה להתחסות המהירה ד"ר אוריאל אבל האם תוכל לכתוב לי איזה סוג של בדיקות התכונת אולי יש חדישות יותר והאם זה נראה לך מסוכן והאם ניתן לנהוג במצב כזה כרגע זה לא מפריע לי בעת נהיגה. האם המצב יכול להחמיר או שהדבר הזה הוא גרוע יותר מאפילפסיה. אנא ענה לי בהקדם על מנת שאוכל לדעת מה הלאה? תודה !!! דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר איתן אוריאל
    06/04/2010

מאחר וקיימות סיבות רבות למיוקלונוס אינני יכול בשלב זה לתת המלצות מבלי לבצע בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו