מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשאירה07/04/2010
שלום רב,
כבר כתבתי לכם לפני מספר ימים.
אני סובלת מכאבי ראש לא חזקים באזור טמפורלי מצד שמאל.
כמו כן אני מרגישה כאילו צמר גפן באוזן (לא קבוע) ומין טשטוש חלש גם כן לא באופן קבוע.
אתמול והיום הרגשתי כאילו נרדמה לי הלחי אך כשאני נוגעת אני מרגישה הכל.
לפני כמה ימים נבדקתי אצל רופא עיניים שסיכם שאין לחץ תוך עיני או תוך גולגולתי.
בדיקה של ניורולוג גם כן תקינה לחלוטין ושקיעת דם תקינה.
אני נורא מפחדת ורופא משפחה אמר שיכול להיות שכל הסימפטומים שאני מרגישה (כמו לחץ בעין ובאוזן ובלחי) זה מתוך עצבים כי כבר שכנעתי את עצמי שמדובר במשהו נוראי.
הכאב ראש הוא גם כן לא קבוע ויש רגעים שאני שוכחת ובכלל לא מרגישה אותו.
אני כל הזמן באינטרנט מחפשת מידע עם סימפטומים דומים ומוצאת רק דברים שמאוד מלחיצים ומפחידים.
אני כל על הזמן מקשיבה לגוף שלי ומחפשת עוד משהו שמציק לי.
מה לעשות ? האם יש לי סיבה לדאגה אחרי הבדיקות שביצעתי ?
האם בדיקת עיניים ושקיעת דם תקינות מעידות על משהו?
המון תודה,
אני פשוט הפסקתי לתפקד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי הראש
ד''ר איתן אוריאל07/04/2010במידה ונוירולוג בדק אותך והתרשם כי לא מדובר בבעיה רצינית אני מניח כי אין סיבה לחרדה. כמובן שמבלי לבדוק אותך ולהתרשם מהתלונה ישירות אינני יכול להוסיף מעבר לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנטונת
אירה07/04/2010תודה רבה על התשובה המהירה.
נורא מפחיד אותי שכל זה קורה רק בצד אחד של הגוף.
האם התסמינים שיש לי מתאימים לתסמינים של גידול מח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד''ר איתן אוריאל22/04/2010במיגרנה הכאב הינו לרוב גם חד צידי אולם לא תמיד באותו הצד. כאמור מבלי להתרשם ישירות מהכאב ולבצע בדיקה אינני יכול להוסיף עוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)