כאבי ראש ובלבול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש ובלבול
    לילך
    09/04/2010

שלום רב,
    שמי לילך ואני בת 31.
    התעוררתי הבוקר עם כאבי ראש חזקים וכשניסיתי לקרוא או לדבר,המילים התבלבלו לי.בהתחלה לא היה טישטוש בראיה,אלא בערך כשעה לא הצלחתי לדבר כמו שצריך ולעיתים שכחתי מילים שרציתי לומר,וכשהתחלתי לקרוא משהו במחשב,ראיתי ברור אבל כשקראתי בקול רם,עיוותתי את המילים וגם לא הצלחתי לכתוב במקלדת או בפלאפון,הרגשתי שהידיים כבדות לי ושאני לא מוצאת את האותיות שאני צריכה.כל מילה שניסיתי להוציא מפי או לכתוב היתה כבדה.
    כעבור שעה הגיע טישטוש קלאסי של מיגרנה וכאב ראש חזק יותר ואז הבלבול של הקריאה,הכתיבה והדיבור נעלמו לאט.נשארתי עם כאב ראש שחלף אחרי כמה שעות.
    ברצוני לציין כי אין לי עבר רפואי כלשהוא.מעולם לא סבלתי מבעיות רפואיות רציניות.
    האם אלה תופעות של מיגרנה או שמא מדובר בסוג של אירוע מוחי?

תודה רבה רבה
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש ובלבול

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף...

לילך
    09/04/2010

כשהגיע הטישטוש היו כמה דקות שהאצבעות ביד ימין נרדמו מעט....

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש וחסר נוירולוגי

ד''ר מאיר קסטנבאום
    11/04/2010

את מתארת ארוע ראשון בחיים של כאבי ראש שלווה בחוסר נוירולוגי של הפרעה שפתית וכבדות בידיים.
    לפי דברייך התופעות חלפו.
    יתכן ומדובר בחוסר נוירולוגי המקדים מיגרנה (אורה9 אולם לאור העובדה כי סבלת מעולם מבעיה דומה וכי כאב הראש הופיע אצלך בטרם הופיע החוסר הנוירולוגי מומלץ שתפני לרופא בהקדם לביצוע בדיקה ובמידת הצורך לשקול ביצוע הדמיה מוחית כולל כלי דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו