מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות שחורותלימור26/04/2010
ד"ר שלום
אני בת 36 לפני כשלוש שנים אמי לקתה באירוע מוחי בגזע המוח מצב LOUCD IN חיה עד היום
אני מאז התחלתח לראות מדי פעם מטושטש לשניה ונעלם וגם הירדמות חצי פנים עקב כך עברתי בירור מלא לפני כשנתיים MRI CT CTA EMG ולפני כשנה EEG דופלר עורקי צוואר ייעוץ נירופתומולג בדיקות עיניים שדה ראיה הכל.... והכל תקין.. כולל בדיקות דם לחץ דם עולה בעת חרדה אך 2 הולטרים תקינים ואני אדם חרד באופן כללי .
לפני כשבועיים התחלתי לראות נקודות שחורות שזזות ונעלמות באור יום גם בבית רופא עיניים אמר שהכול תקין ואמר שזה רוטינה צריך להיבדק שוב עוד שלושה שבועות ועוד שלושה חודשים אך מבחינתו הכול תקין שאלתי אותו אם צריך בירור נוסף לרופא בתחום אחר אמר שלא הייתי רוצה לשמוע לדעתך כי אני גם רוצה עכשיו להיות בהריון ולודא שהכול בסדר
תודה מראש לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות שחורות
ד''ר מאיר קסטנבאום26/04/2010תלונה על נקודות שחורות שזזות יכולות להיגרם עקב היפרדות זגוגית אחורית.
מדובר במצב שמאובחן ע"י רופאי עיניים.
איני חושב שבעייתך הנוכחית נגרמת ע"י בעיה נוירולוגית אולם יש לבדוק האם לחץ הדם שלך יורד במיוחד בעת שינוי משכיבה/ישיבה לעמידה. כמובן שבמידה ומופיעות תופעות נוספות או שאת לא שקטה מומלץ להיבדק גם ע"י נוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)