מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום וברכהג.וו.07/05/2010
אני בת עשרים, סובלת כבר חודשיים ממיגרנה קבועה. כאב ראש בעוצמה בינונית ממוקד בצד שמאל בקדמת הראש ובקודקוד, שלא מפסיק לרגע בשעות הערות שלי (מצליחה לישון לילה שלם לרוב, לפעמים מתעוררת מהכאב, מדי פעם לא נרדמת כל הלילה), מדי כמה שעות, אחת ליממה לכל הפחות, הוא מתחזק בפתאומיות ומונע ממני לתפקד. האפיזודות האלה נמשכות חצי שעה עד שלש שעות, בדרך כלל כדור (רוקסט או רילרט) מעורב בירידה של הכאב, לרוב הכדור לא מוריד את הכאב אלא פשוט מרדים אותי.
לפני חודש וחצי, בעת שתקף אותי אחד הכאבים החזקים, שמתי לב לירידה פתאומית ובולטת בראייה בעין שמאל. מא לא היה שיפור, אלא החמרה קלה בלבד, העין הזאת עצומה למחצה בדרך קבע, לעיתים אני מצליחה לפקוח אותה (לא עד הסוף), בל זה דורש מאמץ.
עברתי כמובן אינסוף נוירולוגים ורופאי עיניים, לא היו ממצאים, ואני ממשיכה בבירורים ובדיקות - אתמול נעשה OCT, ובמהלך השבוע אגיע לנוירולוג, כאשר המצלת רופאת המשפחה, לאור כך שCT ללא חומר ניגוד ו-EEG היו ללא ממצאים חריגים, היא להמשיך לMRI וLP, כמובן שרופאי הקופה לא כל כך ששים לתת הפניות, למרות המלצת הרופאה וכן רופא מחדר המיון
היום אני אחרי לילה לבן, פשוט בגלל שלא הצלחתי להירדם בגלל הכאב, לקחתי שני רוקסט וזה לא הרדים אותי. לפני שעתיים התחיל לי טיק ממש מציק בעין שמאל, ואני חוזרת ומוציאה את הלשון באופן לא רצוני, ובנוסף לועסת אותה ואת פנים החניכיים שלי באופן לא רצוני, כמעט עד זוב דם. זה לא הלילה הלבן הראשון שלי, אבל זו פעם ראשונה שהתופעות האלה מתרחשות...
זה אולי נשמע טיפשי, אבל זה מהחוסר שינה?או שלאור הרקע צריך להתייחס לזה?
בנוסף אם יש עצה לגבי זירוז טיפול בנושא המיגרנות (אני חודשיים נגררת עם הנושא, לא מתפקדת בכלל, עזבתי עבודה של שנה בגלל זה, ווהתחושה היא באופן כללי ש"מורחים" אותי)
אודה לתשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה
ד''ר איתן אוריאל07/05/2010מאחר ומדובר בתלונות רבות ומורכבות יש צורך בקבלת ההיסטוריה המלאה, מעבר על הבירור שעברת עד כה וביצוע בדיקה נוירולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעת לזירוז\ייעול התהליך?
ג.וו.07/05/2010צר לי על העיקשות, אבל אני מיואשת
אחרי חדשיים של כאבי ראש עד אבדן הכרה לעיתים, הקאות, ובעיקר ירידה בתפקוד לאפס, אין שום דרך לזרז את הפתרון?
אגב, רק לוודא - אין בעיה בשילוב בין משככי כאבים המכילים קודאין וטיפול אנטיביוטי, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)