מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עירפולאילה07/05/2010
שלום
מזה זמן אני סובלת מחולשה שמלווה ב"עירפול" מוחי מסויים, תחושה של סחרחורות וחסר "פוקוס" לעיניים קשה לעקוב אחרי נתונים מרובים ע"ג מסך המחשב, כנ"ל לגבי יכולת הריכוז בעבודה מול ניירת מלאת מספרים/נתונים.... העבודה שלי כרוכה בריבוי נתונים מספריים ואחרים, עברי, אנגלית וכיו"ב ומה שהיה בעבר "קלי קלות" כרוך עכישו במאמץ.
מבקשת לציין שאני בת 40, ילדתי לפני שנה וחוויתי דכאון לאחר לידה (אם רלוונטי)
כמו כן ביצעתי CT ראש ללא הזרקת יוד (עקב הנקה וחשש מרגישות)לפני כחצי שנה ולא נראה ממצא מיוחד כלשהו
על מה יכולה התופעה להעיד ? (רוצה רק שיעבור כבר)
מה המשמעות של רגישות ליוד (מה עלול לקרות ?)
האם יש טעם לבצע CT נוסף ?
אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עירפול
ד''ר איתן אוריאל07/05/2010מאחר ומדובר בתלונות סובייקטיביות ולא ברורות יש צורך בבדיקה נויורלוגית על מנת להעריך האם קיים חוסר נוירולוגי אובייקטיבי. רק בהמשך יהיה טעם לשקול המשך בירור נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשת עירפול דומה
יניב28/07/2010שלךום רב
הנני סובל מאותם סיפטומים בערך שנה וחצי
עשיתי CT ראש וCT צואר
בדיקת שוי משקל
בדיקת עיניים
בדיקות דם
ולא מוצאים מה זה
הייתי אצל נוירולוגים אבל לא נראה לי שהם מבינים מה יש לי ....
מה אני יכול לעשות מעבר התחושה היא לא נעימה ופוגעת באורך חיים נורמלי
בכבוד רב יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)