בבקשנ עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשנ עזרה
    א
    07/05/2010

שלום רב,
    כבר יותר מחודש אני סובלת מנימול, רדימות והרגשה של שריפה בידיים ורגליים ולפעמים צד שמאל של הפנים.
    במצב שכיבה אני אפילו מרגישה כאב לאורך כל הרגל ימין.
    בוצע emg-תקין
    סי טי מח- תקין
    mri מוח- תקין
    בדיקת דם עם עליה בליקוציטים וניוטרופילים כל היתר תקין כולל b12
    רנטגן צוואר, עמוד שדרה עליון וחזה- תקינים

אני נורא מפחדת, מה עוד כדי לבדוק?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשנ עזרה

הוספת תגובה

• עזרה

ד''ר איתן אוריאל
    07/05/2010

חשוב בעיקר לבצע בדיקה נוירולוגית על מנת להתרשם האם קיימים גם סימנים נוירולוגים אובייקטיבים או שמע מדובר ברק בתלונות סובייקטיביות. בנוסף חשוב להתרשם מהפיזור האנטומי של הפרעות התחושה שתיארת. לאחר ביצוע הבדיקה והתבוננות בבדיקת העזר ניתן יהיה לקבוע את האבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה ניורולוגית

א
    07/05/2010

בדיקות ניורולוגיות תקינות. אושפזתי בקפלן במשך 3 ימים. במסגרת האישפוז היתתי במעקב של ניורולוג וכעת אני נמצאת במעקב בקופה.
    הפיזור הוא יד שמאלית, צד שמאל של הפנים ורגל ימנית - זה בעיקר. מידי פעם אני מרדישה גם ברגל שמאלית ויד ימנית.
    הופנתי עלי די הניורולוג לבדיקות פוטנציאלים כולל: vep bera ssep

בנוסף אני מריגשה ירידה בחדות ראיה. יותר נכון אני ורואה טוב, אבל מרגישה יותר מאמץ על העיניים.

אני פשוט נמצאת בלחץ נוראי.
    האם הבדיקות שביצעתי הן רלונטיות לתסמינים? האם בדיקת דם עם עליה בליקוציטים קשורה בכלל לנושא?

תודה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה נוירולוגית

ד''ר מאיר קסטנבאום
    10/05/2010

הבדיקות שביצעת אכן רלוונטיות לתסמינים שאת מתארת.
    כל בדיקה שיצאה תקינה מסייעת בשלילת אבחנות אפשריות לתלונותיך.
    לגבי ערכי הלויקוציטים בדם- מומלץ לחזור על הבדיקה ולראות האם ממצא זה חוזר ומה הערכים.
    כמובן שיש צורך להתיחס האם יש חום או תלונות המכוונות לזיהום כלשהו באחת ממערכות הגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו