מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשנ עזרהא07/05/2010
שלום רב,
כבר יותר מחודש אני סובלת מנימול, רדימות והרגשה של שריפה בידיים ורגליים ולפעמים צד שמאל של הפנים.
במצב שכיבה אני אפילו מרגישה כאב לאורך כל הרגל ימין.
בוצע emg-תקין
סי טי מח- תקין
mri מוח- תקין
בדיקת דם עם עליה בליקוציטים וניוטרופילים כל היתר תקין כולל b12
רנטגן צוואר, עמוד שדרה עליון וחזה- תקינים
אני נורא מפחדת, מה עוד כדי לבדוק?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר איתן אוריאל07/05/2010חשוב בעיקר לבצע בדיקה נוירולוגית על מנת להתרשם האם קיימים גם סימנים נוירולוגים אובייקטיבים או שמע מדובר ברק בתלונות סובייקטיביות. בנוסף חשוב להתרשם מהפיזור האנטומי של הפרעות התחושה שתיארת. לאחר ביצוע הבדיקה והתבוננות בבדיקת העזר ניתן יהיה לקבוע את האבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ניורולוגית
א07/05/2010בדיקות ניורולוגיות תקינות. אושפזתי בקפלן במשך 3 ימים. במסגרת האישפוז היתתי במעקב של ניורולוג וכעת אני נמצאת במעקב בקופה.
הפיזור הוא יד שמאלית, צד שמאל של הפנים ורגל ימנית - זה בעיקר. מידי פעם אני מרדישה גם ברגל שמאלית ויד ימנית.
הופנתי עלי די הניורולוג לבדיקות פוטנציאלים כולל: vep bera ssep
בנוסף אני מריגשה ירידה בחדות ראיה. יותר נכון אני ורואה טוב, אבל מרגישה יותר מאמץ על העיניים.
אני פשוט נמצאת בלחץ נוראי.
האם הבדיקות שביצעתי הן רלונטיות לתסמינים? האם בדיקת דם עם עליה בליקוציטים קשורה בכלל לנושא?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוירולוגית
ד''ר מאיר קסטנבאום10/05/2010הבדיקות שביצעת אכן רלוונטיות לתסמינים שאת מתארת.
כל בדיקה שיצאה תקינה מסייעת בשלילת אבחנות אפשריות לתלונותיך.
לגבי ערכי הלויקוציטים בדם- מומלץ לחזור על הבדיקה ולראות האם ממצא זה חוזר ומה הערכים.
כמובן שיש צורך להתיחס האם יש חום או תלונות המכוונות לזיהום כלשהו באחת ממערכות הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)