מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש וקרישהאיילה09/05/2010
שלום,
לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מכאבי ראש חזקים בתכיפות גבוהה מאוד. יש שבועות שהכאב תוקף אותי מדי יום (מגיע בפתאומיות), לפעמים יום כן יום לא ולעיתים יש הפוגה של כמה ימים. הכאבים חזקים ובלתי נסבלים (לא מלווים בבחילות בד"כ). כדורים רגילים כמו אקמול, אדוויל ואופטלגין בטיפות כלל אינם עוזרים (כאילו לא נטלתי כלום).יש לציין כי אני סובלת ממחלת גרייבס (פעילות יתר של בלוטת התריס). רופאת המשפחה שלי אליה פניתי מסרבת להפנות אותי לנוירולוג וטוענת כי הכאבים נגרמים כתוצאה מהמחלה. אני חולה מזה כ-10 שנים ומעולם עד כה לא סבלתי מכאבי ראש. היא נתנה לי רוקסט פלוס וגם זה לא עוזר ממש - אני צריכה ליטול כ-4 כדורים על מנת להקל על הכאב. התחלתי גם לסבול מכאבים במפרק יד שמאל ומתחושה של כבדות ברגליים - אני לא יודעת אם יש קשר. אני רוצה לציין שאני נוטלת גלולות למניעת הריון (מליאן) בת 33 לאחר לידה ראשונה, למעט המחלה בריאה בדרך כלל. מה לעשות. האם להתעקש ללכת לנוירולוג? האם זה נשמע כמו מגרנה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר מאיר קסטנבאום10/05/2010את מתארת הופעה חדשים של כאבי ראש בחודשים האחרונים שלא מוכרים לך מהעבר .
אין להסביר כאב ראש במחלת גרייבס.
מומלץ שתפני לבדיקת נוירולוג ובהתאם לאנמנזה ולממצאים בבדיקה יש לשקול על ביצוע CT מוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)