כאבי ראש וטעם מתכתי בפה אחרי מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש וטעם מתכתי בפה אחרי מאמץ
    פנחס הקטן
    18/05/2010

שלום,

הרמתי משקולות ובאמצע הסט פתאום הרגשתי טעם מתכתי בפה יחד עם כאב ראש בצד שמאל של הראש קדימה ואחורה, דגדוגים במצח, סחרחורת וקוצר נשימה עם לחץ בחזה.

מה זה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר איתן אוריאל
    20/05/2010

מבלי לבדוק אותך ולקבל פרטים נוספים איני יכול להתייחס למקרה. באופן כללי, כאב ראש פתאומי המופיע בזמן פעילות גופנית או הרמת משאות מחייב פניה מיידית לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכך אכן עשיתי

פנחס הקטן
    21/05/2010

הופנתי ע"י רופאת המשפחה לרופא עיניים באופן דחוף ובהקדם לנוירולוג. יצוין כי ברגיל הנני אדם בריא.

תוצאת בדיקת העיניים שבוצעה לי היום (ע"מ לבדוק היתכנות של לחץ תוך גולגולתי) במ"פ.

בעוד 5 ימים יש לי תור לנוירולוג.

יצוין כי בעבר, לפני 10 שנים, הייתה לי תופעה במשך כמה חודשים שדמתה מאוד לפליטה ספונטנית של CSF מהאף מה שמחשיד יותר.

לאיזה בדיקות על הנוירולוג להפנות אותי ?

לאחר האירוע הפסקתי להרים משקולות ואני מאוד לחזור לחזור לפעילות אך חושש, איזה בדיקות עלי לעבור בכדי לחזור לפעילות בבטחה ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש במאמץ

ד''ר מאיר קסטנבאום
    24/05/2010

בדיקה נוירולוגית יסודית ובמידת הצורך בהתאם לממצאים ביצוע הדמיה מוחית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. זה מה שאכן יתבצע מחר.

פנחס הקטן
    26/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו